Bozoviciul, pe harta karate-ului românesc! 11 medalii pentru sportivii din Valea Almăjului!

modelmic

Rezultate deosebite pentru tinerii sportivi de la ACS Nera Bozovici, la Cupa SHO-DAN, derulată la Timișoara, la finalul săptămânii trecute. Clubul din Valea Almăjului s-a întors din capitala Banatului cu nu mai puțin de 11 medalii. Și asta în condițiile în care la competiție au participat 546 de sportivi de la 38 de cluburi din țară.

Clubul ACS Nera Bozovici a participat la Cupa SHO-DAN cu zece sportivi, antrenați de sensei George Coca și sempai Radu Țig, obținând următoarele rezultate:

– Craia Raul-locul I categoria 8-9 ani kumite

– Craia Raul -locul I kumite open

– Șuveți Grațian -locul III categoria 8-9 ani kumite

– Șuveți Grațian locul I kumite open

– Puia Elena-locul III categoria 6-7 ani kumite

– Becia Oana-locul III categoria 14-15 ani kumite

– Becia Oana -locul III categoria kumite open

– Smeu Robert -locul I categoria 12-13 ani kumite

– Șuveți Ramona-locul I categoria 16-17 ani

– Schifirneț Marian – locul I   categoria 16-17 ani

– Schifirneț Marian -locul II categoria 16-18 ani open.

Au fost destul de aproape de podium și Cracoșin Lia,Floca Cristian și Voin Eduard,ultimilor doi lipsindu-le experiența necesară unor competiții de asemenea anvergură.

Prin rezultatele obținute de-a lungul timpului, acești sportivi au pus pe harta karate-ului românesc numele localității Bozovici.

Cupa SHO-DAN, ajunsă la a IX-a ediție, a fost organizată de Clubul SHO-DAN Timișoara, condus de sensei George Coca, fiind cea mai mare competiție de karate din vestul țării.

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei