Brantner: doar împreună putem avea un oraș curat și sănătos!

b

Având în vedere starea de urgență instituită în România, precum și  măsurile ce au fost luate pentru a preveni răspândirea COVID-19, S.C. Brantner Servicii Ecologice S.R.L. a luat la rândul său toate măsurile de protejare a clienților și angajaților societății, în limita materialelor existente pe piață, pentru a putea asigura continuitatea activității pe raza Municipiului Reșița.

Societatea, în parteneriat cu Primăria Reșița a început campania de implementare a colectării din poartă în poartă a deșeurilor selective, prin împărțirea de saci colorați pentru depozitarea deșeurilor reciclabile.

b1

În contextul actual am fost nevoiți să întrerupem această campanie, pentru a proteja atât  angajații, cât și beneficiarii serviciului. În funcție de  evoluția stării actuale, vom relua campania, anunțând în prealabil beneficiarii. Colectarea se va face ca și până acum. În zonele în care deja au fost distribuiți sacii colorați, rugăm clienții ce au primit asemenea saci să nu îi folosească și să nu îi scoată la poartă în zilele stabilite, conform comunicărilor primite. Implementarea acestui sistem va fi comunicată atât prin canalele media, cât și prin informări personale.

Este absolut necesar ca în această perioadă generatorii deșeurilor să nu depoziteze cantități în afara recipienților de colectare, sau amestecate cu alte tipuri de deșeuri (mobilier, vegetație), pentru a evita riscurile suplimentare ce le presupune încărcarea manuală a acestor deșeuri.

8cadfb28-1500-446f-a609-b43f6c815f89

Pentru asigurarea continuității serviciilor este absolut necesar să se efectueze la timp plata facturilor, modalitățile de plată fiind în sistemul PayPoint, transfer bancar în conturile deschise, cât și la casieriile societății.

Noi nu ne putem întrerupe activitatea, acest lucru putând genera probleme suplimentare, pe lângă cele existente în acestă perioada. Doar cu ajutorul dumneavoastră putem reuși și putem menține un climat sănătos și curat, fiind  într-un fel în linia întâi, alături de cei ce încearcă să protejeze populația.

49638498613_170b46fa99_o

SC Brantner Servicii Ecologice face apel la populație ca în aceste zile să dea dovadă de responsabilitate, solidaritate și spirit civic, să încercați să ne protejați angajații, dar și pe dumneavoastră, pentru a ne putea continua activitatea astfel încât nicio parte să nu aibă de suferit. Echipajele de colectare depun eforturi pentru a asigura respectarea frecvenței de colectare, programele de colectare cu care sunteți obișnuiți rămân deocamdată neschimbate.

Brantner vă dorește multă sănătate tuturor !

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei