Brantner împarte saci colorați reșițenilor, pentru colectarea din „poartă în poartă”! Platformele zonale vor fi desființate!

br

În vederea implementării sistemului de colectare „din poartă în poartă”, pentru colectarea deșeurilor reciclabile, operatorul de salubritate Sc Brantner Servicii Ecologice SRL a început de trei zile împărțirea sacilor pe cele trei culori: galben, albastru, verde.

În prima faza se vor distribui saci colorați în zona de case a municipiului Reșita  (Orașul Vechi), iar în funcție de eficiența sistemului de colectare „din poartă în poartă”, acesta va fi implementat la nivelul întregului oraș în sectorul case, doar pentru persoanele fizice care au încheiat contract de prestări servicii.

În cazul persoanelor fizice care nu figurează în baza de date ca având contract de prestări servicii, aceștia sunt rugați să se deplaseze la sediul operatorului de salubritate în vederea perfectării contractului, pentru a beneficia de astfel de saci.

În cadrul campanie de distribuire a sacilor colorați, se vor împărti pliante de informare, precum și programul de colectare a deșeurilor, pe străzi.

Campania de distribuire a sacilor se desfășoară începând cu data de 25.05.2020, pe tot parcursul anului, până la implementarea acestui sistem la nivelul întregului oraș, în zona de case, unde este permis accesul auto în vederea colectării.

În momentul colectării se va aplica sistemul de 1/1, adică la un sac colectat se va distribui alt sac pentru colectarea deșeurilor reciclabile.

Începand cu luna iunie 2020, colectarea deșeurilor menajere și reciclabile se va face doar individual, platformele zonale urmând a fi desființate. Acest lucru se va face etapizat, pe zone, în funcție de distribuirea sacilor de colectare, anunță conducerea Sc Brantner Servicii Ecologice SRL.

 

Elena FRANȚ

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    “platformele zonale urmând a fi desființate”

    Şi cu platformele zonale / cod de acces şi supraveghere electronică pe care tăiţelu’ se laudă că a “tocat” banii jecmăniţi de la reşiţeni prin taxe majorate cu 50% cum rămâne?
    Vor fi desfiinţate şi … îngropate.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei