Brian Filimon, candidatul PNL pentru Primăria Bocșa? Ce spune edilul de propunerea lui Marcel Vela?

filimon candidat

Liberalii caută soluții pentru rezolvarea situației de la Bocșa, unde riscă să piardă Primăria, după demisia primarului Emanuel Dănilă și a viceprimarului Cătălin Tatu. Primii pași, alegerea unei conduceri interimare pentru Primăria Bocșa, par destul de ușor de realizat, marea problemă însă o reprezintă găsirea unui candidat cu șanse de reușită la câștigarea viitoarelor alegeri.

Pe cine vor arunca în luptă liberalii cărășeni pentru a se asigura că Primăria Bocșa va rămâne în tabăra liberalilor? Pe cineva „gen Brian Filimon, primarul de la Măureni”, conform declarațiilor președintelui PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, în opinia căruia Bocșa merită un edil tânăr, cu viziune și experiență.

Vom analiza situația creată la Bocșa în cadrul partidului. Îmi doresc un candidat gen Brian Filimon sau chiar pe Brian Filimon dacă acceptă să predea ștafeta la Măureni. Ar fi ce mai bună soluție pentru viitor. Nouă și de efect maxim pe termen lung”, a precizat Marcel Vela pentru Reper 24.

Brian Filimon: „Sunt primarul comunei Măureni și am promis să lupt pentru comunitate”

Contactat de Reper 24, primarul Brian Filimon s-a declarat onorat de declarațiile senatorului Marcel Vela, dar nu a dorit să comenteze pe moment pe marginea unei eventuale candidaturi la Primăria Bocșa.

Nu vreau să comentez momentan această situație, însă ce pot să spun este că ne ocupăm de zona Bocșa, de filiala Bocșa pentru a ne reorganiza cât mai repede. Nu neg că ieri am avut două ședințe cu consilierii orașului Bocșa și bineînțeles am discutat pasul cel mai important, de a ne realege un viceprimar în Bocșa, interimar până la viitoarele alegeri. Cel mai important este să se facă treabă pentru oraș și administrația locală să aibă o conducere. Reprezint zona Bocșa, împreună cu Liviu Brumar de la Berzovia și cu siguranță ne ocupăm cât se poate de bine și insistăm să punem lucrurile pe un făgaș normal.

Dl președinte Vela și conducerea județului, precum și cei de la nivel național, ne-au rugat să ne ocupăm de această zonă și să găsim cele mai bune variante într-un timp cât mai scurt. Luând-o pe rând, avem nevoie de un viceprimar și de o conducere interimară în Bocșa.

Despre mine nu pot să spun nimic și nu este normal să vorbesc în momentul de față despre o decizie de a lansa un candidat. Mă onorează spusele dlui senator Vela. Ce mai pot să adaug este că sunt primarul comunei Măureni și am promis când am venit la conducerea comunei, și echipei și oamenilor din Măureni, că vom rămâne să facem treabă cât mai frumoasă și să ducem comunitatea acolo unde ne dorim”, a precizat pentru Reper 24, edilul Brian Filimon.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Bocșanu

  Rău a ajuns PNL Bocșa daca apelează “pe la sate” să conducă consilierii din oraș. Filimon nu era in “alianță ” cu interlopi din Timiș? Intreb ca asa cittisem prin presă.

  Raspunde
 2. CB

  Brian e mai orasean si mai civilizat decat multi bocsaneni, resiteni, etc…Eu il vedeam pe Brian viitorul primar al Resitei, dupa Popa. Dar nu e rea ideea nici pt Bocsa acum si Resita peste 8 ani. ( pe modelul primarului de la Pestera , ce azi e primar la Medgidia!). Bafta!

  Ps: daca tu ai un prieten din copilarie, vecin, verisor ,unchi,naș, fin care la un moment dat o ia pe alte cai….inseamna ca si tu esti la fel? Nu cred.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei