Brian Filimon, în topul primarilor din România! A fost reales cu un scor zdrobitor de 92,31% din voturi!

modelmic

Comuna Măureni va fi condusă și în următorii patru ani de primarul Brian Filimon. Nimic neobișnuit aici. O victorie putem spune anticipată, la care ne așteptam cu toții. Surprinzător a fost însă procentul cu care edilul a reușit să obțină un nou mandat, peste 92% dintre cetățenii din Măureni și Șoșdea care au trecut pe la urnele de vot, punând ștampila în dreptul numelui actualului și viitorului primar. Iar prezența la vot nu a fost nici ea redusă, fiind chiar peste media din județ și din țară.

„După muncă și răsplată”, este un proverb care probabil se aplică în această situație primarului Filimon, care s-a remarcat în ultimii ani ca unul din primarii cărășeni cei mai activi și care s-a zbătut să atragă fonduri și să implementeze proiecte pentru dezvoltarea comunei.

„În acest mandat am dat tot ce am avut mai bun în mine pentru oameni, pentru comunitate și cu siguranță că în interiorul meu era dorința să văd o răsplată pe măsură din partea oamenilor. Sunt emoționat și cu siguranță responsabilizat la maxim de acest rezultat pentru că într-o lume în care lipsa de apreciere, ca să spun așa, sau răutatea predomină în multe situații, cetățenii din Măureni și din Șoșdea au contrazis acest aspect și au arătat că știu să aprecieze cele petrecute în ultimii patru ani de zile.

În primul rând, am depășit prezența la vot într-o vreme de pandemie, am depășit prezența la vot din 2016 și chiar prezența la vot din județ și din zonă. A fost o prezența foarte bună, ținând cont că în 2016 au venit și mulți din diaspora, s-a dorit schimbare, a fost o emulație atunci și cu siguranță că mă gândeam că este greu să depășim acea prezență. A fost însă o mobilizare foarte bună a oamenilor, iar rezultatul ne-a arătat că cetățenii că ne iubesc și apreciază munca noastră.

Îmi doream să fiu surprins plăcut în ziua alegerilor și după alegeri deoarece știam nivelul la care am adus comunitatea, nu doream să am așteptări procentuale, pentru a nu avea după aceea dezamăgiri, dar credeam în oameni, și iată am obținut unul din cele mai bune rezultate din țară”, a precizat pentru Reper 24, primarul Brian Filimon.

Edilul și-a spulberat practic concurența, obținând un procent de 92,31%, cu siguranță cel mai mare procent obținut în Caraș-Severin și unul din cele mai mari din țară. Reprezentantul PSD, Gheorghe-Daniel Lascu a fost votat doar de 6,24% dintre alegători, iar Petru Moldovan de la PRO România de 1,44% dintre votanți. Voturile pentru consilieri locali au fost și ele pe măsură, iar liberalii vor avea 10 reprezentați în viitorul Consiliu Local, în timp ce social-democrații vor trimite un singur om în CL Măureni.

„Această mobilizare și acest respect pe care ni l-au arătat oamenii mă motivează, îmi dau energia necesară pentru a face lucrurile și pe mai departe cu drag și din suflet. Îmi dau puterea de a lupta pentru fiecare om și de a nu spune nu și de a da totul în fiecare zi pentru ei, pentru că și ei au arătat că știu să aprecieze acest lucru. Mulțumesc cetățenilor din Măureni și Șoșdea, pe care îi consider cei mai minunați oameni din întreg județul și chiar din țară. Au arătat acest lucru și pe parcursul ultimilor patru ani, la fiecare alegeri am fost campioni, chiar și atunci când PSD a câștigat alegerile parlamentare cu un scor enorm de mare, noi am reușit la Măureni să scoatem un scor de peste 70% pentru PNL.

Nu ne rămâne altceva de făcut, mie și echipei, decât să încercăm să dăm totul și să dezvoltăm în continuare această comunitate și la fel cum am fost campioni la alegerile acestea, să devenim una dintre cele mai frumoase comunități din zonă, să fim luați în continuare ca exemplu”, a mai precizat edilul Brian Filimon.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei