„Bube mari” la drumul lui Stepanescu ce va lega Triajul de unitatea militară, spune Popa! „Asta e, l-am moştenit, îl facem”

modelmic+editorial

 

Proiectul cu drumul care va lega zona Triaj din Reșița de unitatea militară nu îl mulțumește deloc pe primarul Popa. Cu toate acestea, lucrările au fost aprobate de pe vremea lui Stepanescu, fostul primar fiind și inițiatorul, iar Popa nu are prea multe de zis în condițiile în care au fost alocați deja și banii.

 

Este vorba practic despre un drum ce se vrea o centură a orașului cu alei de promenadă, refugii și bănci ce se va întinde din zona Triaj până pe drumul care duce spre Lupac. Proiectul a fost depus de Mihai Stepanescu pe PNDL în 2014, suma stabilită pentru realizarea lucrărilor fiind de 800.000 de euro.

Conform proiectului, drumul va fi unul de clasă tehnică IV și va avea o lungime de 925 de metri și o lățime medie de 3,78 metri. Stepanescu voia practic realizarea unui drum cu o singură bandă care să degajeze traficul reșițean.

Părerea actualului primar, Ioan Popa, este că proiectul are „bube mari”, în condițiile în care lățimea este prea mică pentru ca drumul să fie operativ, și asta este doar una dintre probleme, spune acesta.

„Drumul de legătură este ideea fostului primar Mihai Stepanescu, e aprobat din PNDL, şi dacă tot l-au aprobat, noi acuma îl facem. Eu nu sunt foarte încântat de el, dar dacă tot au venit banii alocaţi, am zis să-l facem. Eu acolo îi găsesc două bube mari, dar nici nu vreau să le mai discut public. Unu: are numai trei metri jumate, deci nu e un drum cu două sensuri, are refugii de așteptare; şi doi: e o cornişă care urcă, el n-a fost proiectat pe cornişă ci sub ea, ceea ce mi se pare totalmente deplasat. Deci când au făcut proiectul şi studiul, nu s-a deplasat nimeni acolo să vadă că puteai să mergi pe o mică culme în sus, şi nu să sapi în taluz. Asta e, l-am moştenit, îl facem, îl terminăm“, a explicat Ioan Popa.

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. misu

  Bube nebube…macar mishou hot mic si fustangiu cum a fost el a mai făcut cate ceva..! Asta e la jumătatea mandatului si tot isi aprobă organigrama..!?

  Raspunde
 2. zero

  „…„Drumul de legătură este ideea fostului primar Mihai Stepanescu, e aprobat… Eu nu sunt foarte încântat de el…îl terminăm” a explicat Ioan Popa.
  Probabil ca nici el nu e foarte incantat de tine si te va termina. Spre binele tuturor.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei