Bucurie pentru copiii din Moldova Nouă! Auto Alex aduce din nou tirul lui Moș Crăciun în oraș!

modelmic

Veste bună pentru copiii din Moldova Nouă. Tirul lui Moș Crăciun, o tradiție inițiată de grupul de firme Auto Alex continuă și anul acesta. Tirul lui Moș Crăciun va poposi și de această dată, în ziua de Ajun, în orașul de la malul Dunării, pentru a împărți daruri și bucurie celor care vor veni să se întâlnească cu el. Cei dornici să îl revadă pe Moșul cel darnic o pot face în patru zone ale orașului, unde acesta va ajunge după un program bine stabilit. 

Și pentru ca Moșul să fie mai darnic, inițiativa pornită de Auto Alex a fost îmbrățișată și de alți oameni de afaceri din zonă: „Pentru bucuria copiilor noștri și nu numai, Tirul AutoAlex al lui Moș Crăciun va împărți cadouri în seara de Ajun și anul acesta! Mulțumesc, Crivacucea Dorin, pentru că te-ai alăturat tradiției noastre! Mulţumesc, de asemenea, lui Remus Almăjan de la Grup Steel & Design pentru sprijin şi susţinerea acestei frumoase idei”, spun reprezentanții Auto Alex Moldova Nouă.

Programul Tirului este următorul:

Ora 17:00 – oprire în Parcul din Boșneag;

Ora 17:45 – oprire în Parcul din Vechea (în port);

Ora 18:30 – oprire în Parcul de la Dunăre (unde se ține Târgul de Crăciun);

Ora 19:00 – oprire în Măcești (zona Cămin Cultural).

Diana RADU

15589967_965477540263280_701026789938825073_n

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei