Bun venit pe lume, Zamfira! S-a mărit familia „vedetei” cu ochi albaștri de la Zoo Reșița!

 

barok

Familia „vedetei” de la grădina zoologică din Reșița s-a mărit cu încă un membru! Zamfira este cel de-al patrulea exemplar de măgar alb de Barok (măgarul cu ochi albaștri) de la Grădina Zoologică „Ioan Crișan” din Reșița. Mezina a venit pe lume în 2 iunie, este perfect sănătoasă și se alătură familiei formate din masculul Amadeus, femela Iduș și sora ei mai mare, Ica.

Măgarul alb se găsește numai la Zoo Reșița, specia de măgar de Barok fiind foarte rară în lume! În Europa sunt 14 exemplare, iar la nivel global 288 de exemplare.

O puteți vedea pe micuța Zamfira, dar și pe prietenii care viețuiesc alături de ea și familia ei în parcul zoo și luni, de Rusalii, între orele 10:00 și 20:00, prețul unui bilet fiind de 8 lei/adult și 2 lei/elev, copii, studenți sau pensionari.

1

 

4

5

 

Elena FRANȚ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei