Bunătăți de toamnă și produse tradiționale, făcute după rețetele bunicilor, îi așteaptă pe reșițeni la Zilele Recoltei 2017!

 modelmic

Parcul Tricolorului din Reșița va găzdui săptămâna viitoare o nouă ediție a Zilelor Recoltei. Sunt așteptați să participe producători de legume şi fructe, artizani şi mici fermieri, iar pentru ca reșițenii să se aprovizioneze cu drag și voie bună, atmosfera acestui adevărat târg de toamnă va fi întreținută de o întreagă suită de interpreți de muzică populară.

Zilele Recoltei 2017 se vor desfășura în perioada 29.09-01.10 2017, organizatori fiind Primăria Municipiului Reșita și SC PIEȚE REȘIȚA SRL, împreună cu Consiliul Local Reșita și Direcția pentru Agricultură a Județului Caraș-Severin

Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, resitenii vor avea ocazia să cumpere produse de sezon, la prețuri de producător, legume și fructe produse de localnici din județul Caraș Severin, miere și produse apicole, cătină, prăjituri de casă, dulciuri făcute după rețetele bunicilor, costume populare și podoabe artizanale, obiecte de decor, bijuterii hand-made.

La standurile de la Zilele Recoltei vor fi prezenți cultivatorii dar şi legumicultorii din comunele cu tradiţie în domeniu: Fârliug, Belinț, Soceni, Gherteniș, Ezeriș precum şi din alte localităţi din zonă.

Nici iubitorii de muzică populară și dansuri tradiționale din Banat  nu au fost uitați, programul muzical venind în completarea evenimentului odată cu tot ce se pregătește pe grătarele și în ceaunele comercianților, astfel încât și gurmanzii Reșiței să fie mulțumiți”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Reșița.

Intrarea la eveniment este liberă.

Afis zile recolte 2017

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei