Bursa locurilor de muncă din Caraș-Severin în cifre: 292 de participanți, 20 de persoane angajate!

modelmic

 

Sala Campus Café din cadrul Universității Eftimie Murgu din Reșița a găzduit vineri Bursa generală a locurilor de muncă, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin. 157 de joburi au fost oferite reșițenilor în căutarea unui serviciu, iar în urma discuțiilor cu angajatorii 102 persoane din cele 214 care au participat la eveniment au fost selectate în vederea încadrării, iar o persoană a fost angajată de loc. Bursa locurilor de muncă s-a desfășurat și în stațiunea Băile Herculane.

În total, la cele 2 burse ce au avut loc în Caraș-Severin au fost prezenţi 53 de agenţi economici, care pus la bătaie 359 de locuri de muncă. La Bursa de la Reșița au predominat joburile din domeniul serviciilor și comerțului, iar la Băile Herculane, cele din domeniul hotelier. Pentru persoanele cu studii superioare au fost oferite locuri de muncă de tehnician mecanic, inginer mediu, inginer tehnolog, inginer electromecanic, inginer vânzări şi şef schimb la Reşiţa şi locuri de muncă de director hotel, contabil şef şi kinetoterapeut la Băile Herculane.

Persoana încadrată la Reșița a ocupat un loc de muncă de dulgher. Mult mai mare a fost numărul persoanelor încadrate pe loc la Bursa din Herculane, și anume 19. Este vorba de o cameristă, 5 ospătari, 6 bucătari, un sortator produse, un lucrător comercial, un brutar, un contabil, un administrator pensiune, un director de hotel și un muncitor necalificat.

 

Resita Baile Herculane TOTAL
Nr. agenţi economici contactati 119 31 150
Nr. agenţi economici participanţi 41 12 53
Nr. locuri de muncă oferite 157 202 359
Nr. persoane  participante 214 78 292
Nr. persoane selectate în vederea încadrării 102 37 139
Nr. persoane încadrate pe loc 1 19 20

Spre deosebire de anii trecuți, bursa de la Reșița a fost vizitată și de politicieni sau de conducătorii unor instituții. Astfel, și-au găsit timp să treacă pe la eveniment deputatul Luminița Jivan, prefectul Matei Lupu, viceprimarul Adrian Dacica, reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Oficiului Județean de Poștă, Gărzii de Mediu și Universității Eftimie Murgu.

 

 

Locurile de muncă rămase vacante în urma Bursei vor putea fi consultate la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr 17, precum şi la sediile Agenţiilor locale din judeţ , unde vor fi emise repartiţii persoanelor ce întrunesc condiţiile impuse de angajatori.

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei