„Bursele bucuriei” se transformă în tablete pentru copiii aflați în dificultate!

 

burse

Programul de sprijin „Bursele bucuriei”, derulat de Centrul de Tineret Moniom în folosul elevilor cu rezultate bune la învățătură și posibilități materiale reduse nu se întrerupe. Având în vedere că până la finalul anului școlar 2019-2020 cursurile vor continua online, inițiatorii programului au decis oferirea unui număr de minim 10 tablete care să permită conectarea online a elevilor la activitățile derulate în noul context educațional.

Tabletele vor fi oferite beneficiarilor programului „Bursele bucuriei” pe baza recomandărilor cadrelor didactice (învățători, diriginți) și doar acelora care nu dispun în prezent de dotările tehnice necesare pentru a accesa platformele de învățare online utilizate în această perioadă.

Rugăm donatorii tradiționali ai proiectului, precum și alți oameni de bine care doresc să dea o mână de ajutor, să sprijine în continuare acest program, prin donații în contul asociației noastre, pentru programul „Bursele bucuriei”

Pentru achiziționarea tabletelor, la acest moment, mai avem nevoie de suma de 1.000 lei, costul total al investiției fiind de aproximativ 1.000 euro! Pentru ceilalți beneficiari ai programului, care nu vor primi tablete, vom pregăti pachete cu cărți educaționale potrivite vârstei fiecărui elev!

Necesarul depistat în urma recomandării cadrelor didactice este de 15 tablete. La acest moment, nu ne permitem mai mult de 9 tablete”, a precizat pr. Mihai Ciucur, coordonatorul programului „Bursele bucuriei”.

Donații pentru acest program se pot face în contul:
IBAN: RO87BTRLRONCRT0270766801, Banca Transilvania, Asociația “Centrul de Tineret Moniom”, CUI: 33907287.
Cu specificația: pentru #BurseleBucuriei.

Citește și: „Bursele bucuriei”! Întinde o mână unui copil care învață în sărăcie!

94889406_2604604839812145_8731572683457691648_n

foto: recorder.ro

Lorena POENARU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei