Cadastru gratuit pentru 16 primării din Caraș-Severin

a

Guvernul Orban, prin Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI ) a inițiat procedura de licitație deschisă pentru achiziționarea serviciilor în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor din 35 de județe. Din județul Caraș-Severin au fost selectate 16 UAT -uri, ne-a informat Andrei Ungur, subsecretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Cele 16 UAT-uri selecționate din Caraș-Severin sunt: Bucoșnița, Buchin, Băuțar, Cornea, C-tin Daicoviciu, Cornereva, Slatina Timiș, Topleț, Sacu, Marga, Păltiniș,  Luncavița, Domașnea, Marga și Bozovici

Beneficiile cadastrului gratuit sunt evidente atât la nivel de localitate, județ, regiune pentru UAT-uri cât și pentru locuitorii comunelor prin accesarea de fonduri europene și pentru afaceri proprii.

Finanțarea este asigurata prin fonduri europene prin Programul Operațional Regional, se precizează în comunicatul Departamentului de Comunicare al PNL Caraș-Severin.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei