Cadou sperat primit în ziua în care împlinește 21 de ani de căsnicie

a

Curtea de Apel din Timișoara a dat astăzi verdictul în cazul Adrian Torma, un cadou sperat, tocmai în ziua când acesta a împlinit 21 de ani de căsnicie. Contestațiile, sesizările, recursurile, par să nu se mai sfârșească în lupta, mai mult sau mai puțin dreaptă, pentru primăria din Moldova Nouă. Instanța din Timișoara a decis astăzi:

Admite acțiunea în contencios administrativ formulată și prezentată de reclamanta Organizația Caraș-Severin a PSD, în contradicție cu pârâții Biroul Electoral Central pentru alegerea administrației publice locale din 2020, PNL Caraș-Severin și organizația PNL Moldova Nouă și acțiunea în contencios administrativ conexă formulată de reclamantul Adrian Torma în contradictoriu cu pârâtul Biroul Electoral Central.

Dispune suspendarea executării hotărârii BEC 142/30,09,2020 până la soluționarea definitivă a cauzei“.

Din păcate războiul pentru primăria Moldova Nouă nu e încă la final. Vicepreședinta PSD Caraș-Severin Gabriela Stuparu, fost judecător, a declarat pentru Reper 24 următoarele:

Acum trebuie să așteptăm motivarea curții, care se va produce cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare, iar după înmânarea părților, acestea au termen de 15 zile pentru a ataca această decizie a Curții de Apel din Timișoara la Înalta Curte de Casație, ultima instanță la care se poate apela. Sperăm să încheiem această poveste cu bine, pentru că toate instanțele de până acum ne-au dat dreptate, cât mai repede“.

Primarul Adrian Torma a mai precizat pentru Reper24: „E timpul ca această poveste să se încheie odată. Trebuie respectat votul cetățenilor din Moldova Nouă, care este cel mai important în acest caz. Avem de lucru mult pentru oamenii din acest oraș și trebuie să ne apucăm de treabă cât mai repede“.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Ionuțica

    Doamne ajută ,nu sunt de partea nimanui,dar cred că intr-o democratie poprul e instanta supremă, Curtea de Apel chiar a inteles ăsta, altfel ne-am indrepta spre o direcție foarte greșită.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei