Cadoul primit de către preşedintele clubului reşiţean, Cristian BOBAR, de la Federaţia Română de Fotbal

modelmic

Obiectivul rămânerii în Liga 2 a echipei CSM Reşiţa s-a realizat cu 14 etape înainte de finalizarea normală a campionatului. Un cadou primit de către preşedintele clubului, Cristi BOBAR, cu ocazia zilei sale de naştere, 14 mai, prilej cu care îi urăm şi un sincer „La mulţi ani!”.

În urma şedinţei susţinută miercuri, 13 mai, cu conducătorii cluburilor din cel de-al doilea eşalon fotbalistic, Federaţia Română de Fotbal a decis modul de încheiere al Ligii 2, în contextul situaţiei din ţară.

Astfel, Federaţia Română de Fotbal a prezentat trei scenarii de încheiere sezonului fotbalistic 2019 – 2020:

  1. Continuarea campionatului şi disputarea celor 14 etape rămase;
  2. Organizarea unui play-off între primele şase echipe, iar pentru celelalte douăsprezece echipe disputarea unui play-out, cu gruparea în două serii a câte şase echipe. Formaţiile care ocupau ultimile locuri în cele două grupe retrogradau, iar echipele de pe locurile 5 ar fi jucat un meci de baraj pentru menţinerea în Liga 2;
  3. Disputarea unui play-off între primele şase echipe şi încheierea sezonului pentru celelate, fără nicio echipă retrogradată.

După votul majorităţii reprezentanţilor celor 18 cluburi, s-a hotărât că nicio echipă nu va retrograda, iar ocupantele primelor şase locuri ale clasamentului îşi vor disputa, după înjumătăţirea punctelor acumulate până în prezent, în sistem play-off, cele două locuri care asigură promovarea în Liga 1.

În acest fel, echipa reşiţeană pune punct sezonului 2019 – 2020 de pe locul 15, după 22 de meciuri (înregistrând 6 victorii, 6 egaluri şi 10 înfrângeri), în care marcat 30 de goluri, cu un total de 24 de puncte.

 

Miruna MIHANCEA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei