Cadouri de sărbători pentru seniorii Reșiței! Pe post de Moș Crăciun, viceprimarul Adrian Dacica!

modelmic

În prag de sărbători, Primăria municipiului Reșița a oferit o mică bucurie mai multor persoane în vârstă din municipiul de pe Bârzava. Viceprimarul Adrian Dacica a bătut zilele acestea la ușile a aproape 80 de reșițeni cărora le-a oferit câte un mic cadou din partea administrației locale.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Primăria Municipiului Reșița, prin Direcția de Asistență Socială, a oferit pachete cu produse alimentare pentru 43 de veterani de război, precum și pentru 36 de persoane cu vârsta cuprinsă între 90-100 ani” informează reprezentanții Primăriei Reșița.

3 4 6

 

Conform reprezentanților Primăriei Reșița, viceprimarul Adrian Dacica i-a vizitat personal pe toți reșițeni care au primit câte o mică atenție din partea administrației locale, fiind impresionat în mod deosebit de veterana de vârstă a Reșiței,

Barbara Masai, care la cei 106 ani ai săi, nu doar că l-a primit cu căldură, dar și-a făcut timp să depene și câteva amintiri cu acesta.

modelmic

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei