Gafă de proporții! Pușcalău i-a șoptit în cască lui Iohannis întrebarea pentru referendumul de la prezidențiale: Sunteți de acord cu interzicerea PSD?!

pamflet

 

Gafă de proporții a consilierului prezidențial Mădalina Pușcalău Dobrovolski, cea care i-a șoptit în cască președintelui Iohannis întrebarea pentru următorul referendum ce pare a fi organizat odată cu alegerile prezidențiale.

Intervenția președintelui de ieri de la Palatul Cotroceni a fost una ce s-a lăsat cu un lapsus din partea acestuia când a vorbit despre întrebările de la referendumul din 26 mai. Armata pesedistă de pe rețelele sociale susține că momentul penibil a fost posibil din cauza faptului că președintele nu ar ști bine întrebările de la referendumul convocat de el însuși. Nimic mai fals, președintele fiind cunoscut ca un bun orator și comunicator, eroarea fiind cauzată de faptul că Mădălina Pușcalău Dobrovolski, consiliera președintelui, a încurcat întrebările. Astfel, fosta prezentatoare TV i-a șoptit președintelui întrebarea pentru următorul referendum, ce se pare că va fi organizat cu ocazia alegerilor prezidențiale de la sfârșitul acestei toamne. Președintele a avut momentul de ezitare, întrucât el trăsese aer în piept pentru a rosti apăsat 9 litere, iar pesede conține doar 6, a explicat Rareș Bogdan pentru votanții lui naivi.

De asemenea, fostul jurnalist a promis că va reveni cu detalii după ce va solicita un contract din bani publici pentru a analiza la sânge această scăpare.

Interesantă este însă poziția lui Sică Mandolină, cel care are o altă explicație și anume faptul că președintele ar fi înțeles în cască să-i pese (doar) de eu’ lui (pesedeului), fapt ce ar fi demascat adevărata personalitate a președintelui. Spre deosebire de Rareș, Sică spune că va analiza problema la următorul festival de folk pentru amatori și-și va acorda corespunzător mandolina pentru a fi cât mai aproape de (ne)adevăr. Pe de altă parte, Cioloș dezvăluie și o altă fațetă a gafei dezvăluirii întrebării pentru referendumul viitor.

Prin interzicerea PSD-ului, PNL-ul speră ca la alegerile parlamentare de anul viitor să se claseze și ei pe primul loc la un scrutin electoral, de la Revoluție-ncoace. Ne pare rău de ei, însă noi intenționăm să le luăm fața și să organizăm un festival de dans stradal, care, cu siguranță, va fi peste festivalul de folk pentru amatori ce l-a anunțat Sică Mandolină”, a declarat Cioloș pentru Epoch Times România, declarație preluată de ziare.com, podul.ro, comisarul.ro și distribuit masiv de influencerul Mădălina la Bot.

UPDATE: După declarația lui Cioloș, Sică Mandolină spune că nu-și face probleme, oferindu-se chiar să-i ajute pe cei de la USR + și, dacă va fi nevoie, Sică va fi prezent la festival cu bâta și având pregătit sloganul: „Cine nu sare, îi dau la picioare!”.

John GAVRILESCU

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Mintea de pe urmă

    Papagali am fost noi că l-am ales. Poate nu msi gresim încă o dată, ca atunci nu mai avem scuze. 15 ani cu președinții de dreapta ajunge.

    Raspunde
  2. Mintea de pe urmă

    Pardon, 19 ani , l-am uitat de cel învins de siste. 19 din 29, cam mult. Este cazul să vină unul de stânga. Nu contează numele ci doar susținerea lui

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei