Câinii cu și fără stăpân, sterilizați gratuit la Anina

caini

La Anina va avea loc la finalul acestei luni o campanie de sterilizare gratuită a câinilor cu și fără stăpân. Campania este derulată de asociația germană Standpunkt e.V. în parteneriat cu Primăria orașului.

Campania se va derula la padocul Crivina (fosta stație de distribuție a gazelor), iar toți câinii vor fi deparazitați, vaccinați,  li se vor tăia ghearele și vor primi o consultație medicală, anunță organizatorii. În caz de nevoie, se va asigura capturarea și transportul patrupedelor.

Pentru programări, cetățenii sunt rugați să sune unul din numerele de telefon: 0255 240 115 – Primăria Anina sau 0757 849 291 – Standpunkt e. V. .

Campania de sterilizare va avea loc în perioada 28 februarie – 01 martie.

Citește și Primăria Anina și-a dat mâna cu o asociație din Germania pentru a rezolva problema câinilor fără stăpân din oraș!

20200212_113424 20200212_113505

foto copertă: digi-animalworld.tv

 

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei