Atenţionare de călătorie în Serbia

Serbia

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii care se află sau vor sa facă o călătorie în Serbia , cu privire la faptul că, în urma ploilor abundente, pe porțiunea de drum dintre localitățile Donij Milanovac – Dobra – Brnjica – Golubac (Clisura Dunării), mai multe sectoare de drum au fost blocate din cauza alunecărilor de teren. 

Conform datele obținute din partea autorităților locale din Kladovo, Donij Milanovac şi Golubac, pe o porțiune de aproximativ 25 de km, aflată între localitățile amintite, sunt mai multe blocaje generate de căderile de pietre, inclusiv tunelul numărul 12.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români care se deplasează spre sau tranzitează Republica Serbia să utilizeze rute alternative de deplasare (Zajecar-Paracin-Belgrad sau Stamora Moravita-Vârșeț-Pancevo-Belgrad).

De asemenea, anterior efectuării călătoriei este recomandat ca cetățenii români să se informeze cu privire la starea drumurilor, accesând link-ul: http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=511&Itemid=210

Totodată, MAE recomandă consultarea site-urilor de specialitate privind avertizările meteo emise de autoritățile locale,  precum şi informarea, în avans, asupra condițiilor de călătorie.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei