CĂLIN POPESCU TĂRICEANU: Îi cer lui CRIN ANTONESCU să aducă PNL înapoi în USL. Voi vorbi eu cu Ponta

cpt

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU: Îi cer lui CRIN ANTONESCU să aducă PNL înapoi în USL. Voi vorbi eu cu Ponta

Fostul premier CĂLIN POPESCU TĂRICEANU a lansat un apel către conducerea PNL ca formaţiunea liberală să revină în USL.

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU. “Cu ceva timp în urmă, în 2011, a fost decisă crearea USL. Nu am fost printre entuziaştii susţinători ai acestei construcţii politice, dar din momentul ce ea a fost făcută, am considerat că este de responsabilitatea mea să ducem acest proiect la bun sfârşit. Nu a fost un drum uşor, dar din momentul ce decizia politică a fost luată, ne-am înhămat cu toţii să ducem la bun sfârşit”.

“În ultimele săptămâni suntem martorii unei crize care se adânceşte. Această criză nu a fost generată de dispute ideologice, a fost o criză în jurul nume, a fost o criză de orgolii şi care în final a avut deznodământul de ieri. Micile neînţelegeri nu duc întotdeauna la un divorţ”.

“Am fost protagoniştii unui spectacol jalnic. Astfel de certuri minore nu pot fi cauza abandonării unui proiect major pe care l-am construit cu PSD”.

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU. “Sunt un vechi membru al PNL de 24 de ani şi voi continua să rămân alături de marea familie liberală, dar nu voi accepta decizia luată ieri, dar eu apreciez că ea a fost luată pe baza unor afirmaţii false furnizate colegilor mei. Am vorbit în această dimineaţă cu premierul Victor Ponta că doreşte să continue proiectul USL şi mi-a dat asigurări că doreşte să continue proiectul USL în actuala formă. Îi cer preşedintelui PNL să revină în USL. Îi voi cere premierului Victor Ponta să-şi ceară toate angajamentele luate faţă de PNL, menţinerea poziţiilor PNL, susţinerea unui candidat liberal la Preşedinţia României. Mă voi duce azi să mă întâlnesc cu premierul Victor Ponta.”

sursa: realitatea.net

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei