Căminele culturale din Ezeriș și Soceni, modernizate și dotate cu fonduri europene!

modelmic

500.000 de euro, bani proveniți din fonduri europene, vor fi investiți în Ezeriș, pentru dotarea și modernizarea celor două cămine culturale din comună: cel din Ezeriș și cel din satul aparținător Soceni.

Cele două clădiri au nevoie urgentă de reabilitare, iar conform primarului Ioan Rusu, lucrările ar urma să înceapă peste câteva luni.

Suntem în faza în care se va lansa pe SEAP procedura de achiziție pentru a se înscrie la licitație și probabil lucrările vor începe anul viitor în primăvară”, a precizat edilul.

În această perioadă, în Ezeriș este în derulare și un alt proiect european, în valoare de 915.000 de euro. Acesta vizează asfaltarea a 5 kilometri de străzi din intravilanul comunei. La finalizarea proiectului, toate străzile din Ezeriș vor fi asfaltate, conform primarului Rusu.

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei