Căminul de bătrăni din Reșița, recrutează personal. Vezi ce posturi sunt vacante

modelmic

Complexul de Servicii Sociale Comunitare pentru Persoane Adulte Reşiţa organizează luna viitoare concurs de recrutare pentru ocuparea a 11 posturi vacante şi a unui post temporar vacant. Sunt căutați medici specialiști, consilieri, infirmiere, asistent medical debutant, muncitori calificați și îngrijitori. 

Condiţiile pentru participarea la concurs:

- pentru postul vacant de consilier gr. I, studii superioare, din cadrul Compartimentului Achiziţii Publice şi Investiţii: studii universitare sau superioare de lungă durată, în domeniul economic, absolvite cu diplomă de licenţă; vechime în specialitatea studiilor: minim 3 ani şi 6 luni.

- pentru postul vacant de medic specialist (1/2 normă), studii superioare, din cadrul Compartimentului Specialitate Medicală: studii universitare sau superioare de lungă durată, în medicină, specializarea Medicină internă, absolvite cu diplomă de licenţă; examen de medic specialist; stagiu de rezidenţiat terminat.

- pentru postul de asistent medical debutant, studii postliceale, din cadrul Compartimentului Specialitate Medicală: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat; studii postliceale, absolvite cu diplomă, specializarea asistent medical generalist; aviz de liberă practică.

- pentru posturile de infirmieră, studii generale, din cadrul Compartimentului Îngrijire (Infirmiere): studii generale; curs de calificare profesională în meseria de infirmieră/îngrijitor bătrâni la domiciliu organizat de O.A.M.G.M.A.M. din România sau de furnizori autorizaţi de M.M.F.P.S.; vechime în muncă: minim 6 luni.

- pentru postul de muncitor calificat (lăcătuş, sudor, constructor) tr.II, studii generale, din cadrul Compartimentului Administrativ: studii generale; vechime în muncă minim 6 ani; cursuri de calificare în meseriile de lăcătuş, sudor şi/sau constructor.

- pentru postul de muncitor calificat (electrician) tr. IV, studii generale, din cadrul Compartimentului Administrativ: studii generale;     curs de calificare în meseria de electrician.

- pentru posturile de muncitor necalificat (bucătărie) tr.I, studii generale, din cadrul Compartimentului Administrativ: studii generale; vechime în muncă minim 3 ani.

- pentru  postul de îngrijitor, studii generale, din cadrul Compartimentului Administrativ: studii generale.

- pentru postul de muncitor calificat (lenjereasă) tr.III, studii generale, din cadrul Compartimentului Administrativ – post temporar vacant: studii generale;  vechime în muncă minim 3 ani, curs de calificare în meseria de croitor.

Data, ora şi locul organizării concursului: Proba scrisă/practică în data de 17.08.2015, ora 10:00, interviul în data de 21.08.2015, ora 10:00, la sediul Complexului de Servicii Sociale Comunitare pentru Persoane Adulte Reşiţa.

Bibliografia şi actele solicitate pentru dosarul de înscriere sunt afişate la sediul Complexului de Servicii Sociale Comunitare pentru Persoane Adulte Reşiţa din Municipiul Reşiţa, Str. Sodolului, nr. 14, Judeţul Caraş-Severin.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei