Campania gratuită de sterilizare a câinilor cu și fără stăpân continuă la Oravița

campanie sterilizare Oravita

Demarată în luna mai, campania gratuită de sterilizare a patrupedelor cu și fără stăpân continuă în orașul din Valea Carașului. Dacă în campania precedentă aproape 120 de animale au fost sterilizate, proveniența lor fiind din cartierele orăvițene, peste 100 de patrupede din satele aparținătoare vor fi sterilizare de voluntarii SOS Dogs Oradea.

Primăria orașului Oravița, împreună cu Asociația ALMA și SOS Dogs Oradea continuă campania gratuită de sterilizare în satele aparținătoare. Sterilizările vor debuta luni, 12 iunie, începând cu ora 09.00, în localitatea Ciclova Montană, la sediul Căminului Cultural din localitate. Programul de sterilizări gratuite va continua cu următorul program:

Marți – Broșteni (fosta cooperativă);

Miercuri – Răchitova (fosta școală);

Joi – Brădișoru de Jos (curtea Căminului Cultural);

Vineri – Agadici (Căminul Cultural).

Citește și: Campanie fără precedent de sterilizare a câinilor vagabonzi în Oravița!

Primăria orașului Oravița va suporta toate costurile aferente campaniei de sterilizare și, în urma acestei acțiuni, oficialii administrației orăvițene își propun sterilizarea a peste 100 de animale canine cu și fără stăpân din localitățile mai sus-menționate.

Citește și: Campanie de sterilizare încheiată cu succes la Oravița. Urmează o amplă campanie de adopție

Pentru informații suplimentare, precum și pentru programări, sunați la numărul de telefon: 0767 799 433.

 

John GAVRILESCU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei