Campanie de sterilizare GRATUITĂ la Reșița, Câlnic și Secu

caine

Veste bună pentru stăpânii de animale de companie: o nouă campanie de sterilizare gratuită va fi derulată la Reșița la finalul acestei luni, în organizarea Primăriei Reșița, în colaborare cu Paws&Friends Oneşti, Straydogs Rescue Nederland şi Claudia Unger, cu implicarea veterinarului Claudiu Iosim şi a echipei sale.

Campania de sterilizare a animalelor cu stăpân (şi nu numai) va avea loc în perioada 28-31 iulie în următoarele locaţii: Bulevardul Muncii 25 (în spate la Kaufland Govândari) – 28 și 29 iulie, Câlnic – 30 iulie şi Secu – 31 iulie.

Organizatorii atrag atenția că programul poate suferi modificări în funcţie de solicitări, iar capacitatea este de 100 de locuri.

Persoanele interesate de programări sau informații suplimentare, pot suna la numerele de telefon: 0770 776 661 sau 0255 220 200.

Cei care doresc să îți sterilizeze animalul de companie sunt sfătuiți să nu îl hrănească timp de cel puţin 8 ore înaintea operaţiei.

Deținătorii câinilor de rasă comună sau metişilor fătaţi după data de 1 ianuarie 2015 au obligaţia să sterilizeze puii astfel: femelele la vârsta de 4-6 luni şi masculii la vârsta de 6-8 luni.

Vă reamintim că sancţiunile pentru nerespectarea reglementărilor privind identificarea şi microciparea câinilor sunt între 2.000 şi 5.000 de lei şi între 5.000 şi 10.000 de lei pentru cei care nu-şi sterilizează câinii de rasă comună sau metişii, potrivit Legii nr.258/2013 pentru modificarea şi completarea OUG 155/2001”, atrag atenția reprezentanții Primăriei Reșița.

foto: dcnews.ro

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Colpoș Monica Leonica

    Am sunat la cele doua numere de telefon însă nu imi raspunde nimeni, as dori și eu sa îmi sterilizez un cățel mascul! Pisoiașul este încă mic are în jur de 3 luni.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei