Campionatului Național Individual al Juniorilor I și II, la gimnastică artistică masculină în plină desfășurare la Reșița

modelmic

Federația Română de Gimnastică anunță organizarea și desfășurarea la Reșița a Campionatului Național Individual al Juniorilor I și II, la gimnastică artistică masculină, pentru astazi 23 si maine 24 noiembrie 2018.

Competiția este găzduită de Sala Polivalentă din Reșita și aliniază la start un număr de 52 gimnaști juniori, reprezentanți ai 13 cluburi sportive din întreaga țară, care vor concura pentru titlurile naționale puse în joc la individual compus și pe aparate.
Totodată, aceste Campionate Naționale marchează deschiderea Centrului Național Olimpic de Pregătire a Juniorilor de la Reșița, o nouă structură care are scopul de a reînnoda tradiția gimnasticii artistice masculine românești.

Reper24

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei