Candidat la Primăria Reșița, reținut pentru 24 de ore! Laurențiu Bora a tăiat cu cuțitul un inspector ANAF!

modelmic

O parte a candidaților pentru Primăria municipiului Reșița au intrat deja în luptă. Nu la figurat, ci la propriu. Laurențiu Bora care și-a depus candidatura ca independent a fost reținut pentru 24 de ore, după ce ar fi atacat un inspector ANAF, care efectua în control în localul administrat de acesta, Casa Bănățeană. 

Bora este acuzat de comiterea infracțiunilor de ultraj și furt. Totul s-a întâmplat în timpul unui control pe care inspectorii ANAF îl efectuau la localul lui Bora, care s-ar fi enervat după ce reprezentanții Fiscului i-au adus la cunoștință că îi vor suspenda activitatea pentru o lună de zile. În acel moment, Bora și-ar fi pierdut controlul și a sărit cu un cuțit la unul dintre inspectori, pe care l-a tăiat la un deget, după care a aruncat cu o sticlă după ei.

Laurențiu Bora are propria lui versiune despre cele întâmplate, afirmând că avea cuțitul în mână deoarece își desfăcea o portocală, iar în momentul în care s-a apropiat de inspectori unul dintre ei s-a speriat, a întins mâna în față și s-a tăiat puțin la un deget. Patronul de la Casa Bănățeană afirmă că totul face parte dintr-o „conspirație” prin care se urmărește ruinarea sa și înlăturarea din lupta electorală.

Inspectorii ANAF îl acuză pe Bora și de furt, afirmând că în urma scandalului au fost nevoiți să lase în local un laptop și procesele verbale de constatare ale controlului, care nu au mai fost găsite cu ocazia prezentării echipelor de poliție.

„La data de 09 mai a.c., în jurul orei 14.00, inspectorii din cadrul Serviciului Antifraudă Deva au efectuat un control la un restaurant din Reșița. 

Pentru faptul că a fost sancționat contravențional și urma să i se închidă restaurantul, administratorul acestuia, un bărbat de 34 de ani, din Reșița, l-ar fi atacat cu un cuțit pe unul dintre inspectori, cauzându-i leziuni ce necesită 12 zile de îngrijiri medicale și, de asemenea, i-ar fi sustras acestuia un laptop și actele de constatare pe care le întocmise. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și furt, dosarul aflându-se sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița. 

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin, urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Reșița cu propunere de arestare preventivă”, explică purtătorul de cuvânt al IPJ CAraș-Severin, Cecilia Dăneț.

În urmă cu câteva luni, un alt candidat la Primăria Reșița a fost implicat într-un incident violent. Ioan Popa a ajuns la spital, în urma unei încăierări petrecută în stațiunea Văliug. Popa a afirmat la momentul respectiv că a fost lovit pe neașteptate de un individ care a mai avut probleme cu legea. Omul de afaceri a depus plângere la Poliție pentru loviri și alte violențe.

Karina TINCUL

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Nelu Jmekerelu Teietelu

    Daca veniți pe la mine laValiug la ponton sa știți ca mi s-a terminat hârtia de la casa de markat si nu am kef sa-mi cumpăr anu’ asta alta hârtie dekat igienica ! Va aștept cu drag mai ANAF mai ! Va fac taitei cu ketchup nu ce a făcut pretenu concurent care mi-a luat clentii de V-a zgâriat puțin ! Eu mai am o strategie bre , va dau la pesti bre… Nu va jukati ca sunt rău ! Nu uitați mai ! Vreau sa fiu primar mai ! Sa înțelegeți mai redușilor ! ( comentariu pamflet )

    Raspunde
  2. BAZINGA

    PENIBIL!Isi taia o portocala si a fugit …i-a alunecat cutitul in inspector…care s-a speriat de portocala…asa,din senin?!?Plus ca,din sperietura taietorului de coji de portocala,acesta a ascuns un laptop inspectorului si i-a pitulat si actele constatatoare!Mai sa fie…magie,paranormal,poltergeist….minune! WTF?!Romanul s-a nascut tare amuzant si plin de umor..dar,.la asta…plin de OMOR!Un astfel de individ voia sa fie primar?!?!Asa-i…e o adevarata conspiratie impotriva lui..?!?!.Doamne,mare ti-e gradina ta,Doamne…si se sare la greu gardul ei!A inceput tare amuzant Olimpiada minciunilor…a se citi Campania electorala!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei