Candidatul independent la primăria Caransebeș, Felix Borcean, prins băut la volan!

modelmic

Polițiștii de la Serviciul Rutier au oprit aseară în trafic mai mulți conducători auto, într-o acțiune de rutină, pe care Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin o realizează adeseori pentru prevenirea accidentelor în cazul consumului de alcool. Orice șofer, fie el de cap tractor, de șaretă sau de Lambo cunoaște faptul că atunci când urci la volan, capul trebuie să-ți fie limpede.

Nu de aceeași părere a fost primarul de municipiu Caransebeș, independentul candidat Felix Borcean, cel care după o emisiune online la care fusese invitat, a ținut să se relaxeze urmărind o partidă de fotbal la TV. Iar cum un microbist care trăiește cu pasiune fiecare pasă din teren își stâmpără entuziasmul cu o bere sau mai multe, Felix a căzut pradă zeului Bachus. A lins o bere, ce Dumnezeu, să nu fim răi, căci nu e o crimă cu premeditare să bei o bere…sau dacă se întâmpla un accident în drumul său spre casă?… Mda, ca și edil, nu doar de comună, ci chiar de municipiu probabil că domnul Borcean ar fi trebui să ofere un cu totul alt exemplu, în special tinerilor, dar aceste aspecte îl privesc direct și personal. Însă la cum tratează lucrurile, chiar din postarea candidatului susținut de PSD și PMP la șefia Caransebeșului , nu putem observa decât o indiferență totală în raport cu litera legii.

Dar să îi dăm cuvântul și candidatului Felix Borcean, care a declarant public, de unde cităm: „Vreau să aflați de la mine ce s-a întâmplat: venind de la Reșița de la o emisiune la express de Banat, am fost invitat de către un prieten să vedem repriza a II-a la meciul Viitorul-Craiova. Am băut o bere, în jumătatea de oră cât am stat la el, am fost pândit de poliție, testat, rezultat 0,17. Permis suspendat, avertisment. Cam atât… Îmi asum și regret, evident“.

Demn de remarcat că domnul primar Borcean își asumă și regretă fapta și probabil că nu e singura… Am fi preferat să vă asumați domnule Felix Borcean niște proiecte europene, poate chiar nerambursabile în beneficiul caransebeșenilor și nu o bere băută pe fugă, în plină campanie electorală, atunci când vigilența ar fi trebuit să fie cuvântul de ordine pentru dumneavoastră.

Lorena Poenaru

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Gigica

    Ca și jurnalist ar trebui sa fi imparțial nu tendențios dar asta e în ziua de azi nu mai e nimic normal totuși este de știut ca pentru a accesa niște proiecte pe fonduri europene ai nevoie și de votul consiliului local PNL ist de 12 ani. El ca primar poate sa propună și are drept de vot însă pentru a continua trebuie sa și adune voturile, voturi care se dau sau nu în funcție de cum dictează mr jaca.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei