Candidatul Remus Rof, despre programul primarului Dognecei, Elena Moise: “Hai să văruim câta!”

a

O analiză clară și exactă a celor 4 mandate consecutive ale primarului comunei Dognecea, Elena Moise; un adevărat rechizitoriu despre ce nu s-a făcut și mai ales despre cum s-au sifonat banii primăriei, făcut de unul dintre contracandidații actualului primar, Remus Rof:

aa

„Rușine să-ți fie, dumitale, doamna Moise Elena, pentru minciunile pe care le spui și le-ai spus mereu, atât despre mine, cât și despre alți oameni care nu mai vor să-ți fie alături din cauza comportamentului abject pe care îl ai. Falsitatea este o trăsătură înnăscută a dumitale.
CINE VORBEȘTE DE ȘANTAJ? Dumneata care le tai ajutorul social al oamenilor doar pentru că au îndrăznit să vorbească cu mine? Dumneata care nu le dai autorizații sau adeverințele de care au nevoie doar pentru că au vorbit cu mine? Dumneata care lipsești cetățenii de un drept elementar la sănătate, refuzi să le pui în fața casei pubelele de gunoi doar pentru că au vorbit cu mine?
Eu cum i-aș putea șantaja??? mă întreb și eu așa… Disperarea te face să spui lucruri inventate… iar cu statisticile nu ai nici o treabă. De fapt, frica ta vine din faptul că pierzând primăria, se vor descoperi toate fărădelegile și hoțiile pe care le-ai făcut. Vreau să-ți spun că eu pot să demontez toate minciunile pe care le-ai spus.
Cifra de afaceri a firmelor mele este mai mare decât ai scris, iar lucrările pe care le-ai enumerat sunt realizate la nivelul întregului județ, se pot verifica și te anunț, stimabilo, că au fost verificate. Dacă toate acele lucrări erau făcute în Dognecea, crede-mă, se vedea ceva. Și pentru toate lucrările executate, am plătit impozite, am contribuit la bugetul județului. ȘTII CÂT DIN BANII ÎNCASAȚI DE FIRMA MEA (CARE ARE SEDIUL ÎN DOGNECEA) SE ÎNTORC LA BUGETUL DIN DOGNECEA , IAR OAMENII ȘI-AU ÎNCASAT SALARIILE? Crede-mă, afacerile nu se pot face decât legal. Dar de unde să știi așa ceva dumneata, care stai mereu cu mâna întinsă, doar pică ceva…de asta îți este teamă, că se vor descoperi…De când mă știu, am muncit corect și am plătit impozitele, crezi că altfel era posibil să rezist?
Firma mea are lucrări contractate în valoare de milioane de euro în tot județul, nu am nevoie de bugetul local al Dognecei.
Ce program de dezvoltare are Elena Moise? Știe Elena Moise ce înseamnă program de dezvoltare? Am avut încredere la început, am crezut că dorești binele comunei, dar când am văzut că îmi ziceai ”hai să văruim câta școala”, ”hai să văruim câta …m-am lămurit că aceasta este limita: ”HAI SĂ VĂRUIM CÂTA”, acesta este programul dumitale de guvernare!
Eu nu pot să mă opresc aici. Și ești disperată că oamenii din comună înțeleg acest lucru. Da, am afaceri, oamenii știu că am afaceri și știu că vreau să dezvolt comuna, pentru că e logic…cu cât comuna este mai prosperă, cu atât totul merge mai bine. Așa cum ai spus, am o cifră de afaceri și nu trebuie să fur din banii primăriei ca să trăiesc, ca să-mi întrețin membrii familiei care nu lucrează. Toți membrii familiei mele, cei care sunt majori, lucrează și plătesc impozite, nu au adeverințe false de eroi ai revoluției… sau sunt pe post de dădacă . Ce faci? doar secătuiești bugetul statului…dai foc cu bricheta la gunoaiele pe care nu ai avut bunul simț să le transporți, faci un fum de atentezi la sănătatea oamenilor și apoi plătești amenda din banii oamenilor… Cam astea sunt realizările programului de dezvoltare al elenei moise.
Referitor la clădirea TEXTILUL, te anunț că nu este a mea. Țin să-ți amintesc, dacă cumva ai uitat, că la alegerile din trecut în genunchi ne-ai rugat pe mine și pe fratele meu Mircea să nu-l lăsăm pe ”nebunu”, cum îi spuneai tu (pe Dumitru Aurel, de fapt, contracandidatul tău de atunci și aliatul de acum) să ia clădirea. Eu nu m-am băgat. Deci clădirea nu este a mea, dar caracterul josnic este al dumitale, elena moise, care nu știi decât să te folosești de oameni, să întinzi mâna, “doamna”al cărei program de guvernare s-ar putea rezuma astfel: HAI SĂ VĂRUIM CÂTA!”
Te sperie faptul că oamenii nu mai vor doar ”să văruie câta”, vor o viață ca în celelalte comune, unde au fost accesate proiecte europene și unde oamenii trăiesc în condiții civilizate, copiii învață în școli sigure, iar dumneata nu poți oferi asta, ai limitele tale! De dimineață dai puțin pe la primărie, apoi pleci mereu la Reșița la cumpărături la second-hand ori la Kaufland ,mai pârăști pe unul, mai presez pe altul…Atâta poți, atâta faci…dar ai rămas în urmă, nu se mai poate așa, să bați pe la toate ușile cu minciuni și inepții, să nu faci nimic și să fii votat. Trebuie să muncești ca să obții rezultate!!! Ai văzut cum arată școala? Părinții sunt extrem de nemulțumiți, dar nu te preocupă sănătatea copiilor.
Strategiile tale de campanile sunt ȘANTAJUL, MINCIUNEA, AMENINȚĂRILE ȘI BLESTEMELE!
Cum să te mai voteze cineva?
Oamenii știu că eu pot face lucrurile pe care și le doresc, că nu am nevoie să-mi fac plinul din bugetul comunei și au încredere, în ciuda denigrărilor tale. Iar Campania că nu ai făcut nimic ți-ai făcut-o singură, “doamna “HAI SĂ VĂRUIM CÂTA!!! RUȘINE!!!
În legătură cu canalizarea , nu ai fost în stare să bugetezi lucrarea din anul 2014, nu ai fost capabilă să aduci bani să cumpărăm stația de epurare și să finalizăm lucrarea. INADMISIBIL PENTRU UN PRIMAR ÎN FUNCȚIE!!!
Despre deszăpezire pot să spun că am fost cei mai buni pe zona Bocșa-Dognecea. Acest lucru a fost apreciat de oamenii din comună.
Pensiunea Colț de Rai Dognecea este cunoscută și ne mândrim cu ea, atât în județ cât și în tot Banatul. Ea are toate autorizațiile de funcționare, DSV,DSP, clasificarea de 3 margarete de la Ministerul Turismului. Doar tu nu ai avut bunăvoința de a pune viza anuală din partea primăriei, atât nouă cât și tuturor agenților economici din Dognecea.
Clădirea Banatul a fost reparată și întreținută de noi, altfel ar fi avut aceeași soartă ca și clădirea Poștei, alimentarei, centrului de zi etc. etc.
Referitor la locurile de muncă din Dognecea, la noi s-au făcut angajări multe, spre deosebire de Primărie care nu a creeat nici măcar locurile de muncă de pe organigrama Primărie. În toate comunele angajatorii sunt apreciați și sprijiniți de autoritățile locale, doar pe tine te nemulțumește acest lucru.
Legat de vizele de flotant…de ce te nemulțumesc cei plecați pe alte meleaguri, care doresc să revină la locurile natale? De cei din Mociur, Catanga, Dealul Crucii din Reșița, la care le-ai făcut vize de flotant, ca să vină să te voteze și care nu au pus niciodată piciorul în Dognecea, CE POȚI SĂ NE SPUI???
În 16 ani câți bani ai bugetat la CULTURĂ? Bani care unde s-au dus? VĂ SPUNEAM NOI: la Moise Constantin, care a încasat bugetul pe 16 ani păcălindu-i pe colegii lui care au cântat doar pe un prânz cald.
În ceea ce priveste fotbaliștii, niciodată nu am afirmat așa ceva despre ei. Daca ar fi așa nu i-aș fi dus pe băiețelul meu cel mic si pe cei doi nepoței să joace fotbal. Și țin să-i mulțumesc lui Istotor Remus pentru felul exemplar in care se ocupă de copii, pentru faptul că de multe ori pune bani de la el pentru a-și permite turneele copiilor. Îți amintesc că dumneata i-ai denigrat ( nu are rost să-ți reproduc cuvintele jignitoare) și ai spus că dacă te enervează, le rupi “urechili” . Cine te crezi, elena moise? Din partea mea, fotbaliștii au tot respectul.
Lemnele de la Primărie, școală, centrul de zi, de unde au fost achiziționate? VĂ SPUNEAM NOI: Nelu Golea, Udrea Dorin…fără nici o factură din partea lor !!! La decontare de unde au apărut …facturi???
De curiozitatea cunoscătorilor, cum s-au decontat cantitățile de combustibil din cei 16 ani de mandat, folosite în scop personal atâta timp cât nu există șofer angajat și nici tu nu ai permis de conducere? VĂ RĂSPUNDEM TOT NOI: cu foi de parcurs false și “ȘOFER KIKI”!!!
ȘI MAI EXISTĂ MULTE ÎNTREBĂRI LA CARE VEI FI OBLIGATĂ SĂ RĂSPUNZI“.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. nely

  Cand am scris despre aceasta ,Elena Moise, au sarit unii sa ma injure ca tin cu PSD, ca sunt omul lui Rof,ca sunt postaca psd-ista.Nu-l cunosc pe acest Rof,dar spune exact ce am spus si eu.Primarita actuala este o incapabila,un ,,vai mama lui primar”, un om fara viziune, mai ma trimitea unu sa invat de la ea. Ce sa invat, sa mai ,,varui cata?” Oricum,cred ca oricine vine in locul acestei asa zise primarite face mult mai mult.Nesimtirea este mare daca mai vrea un mandat de primar

  Raspunde
 2. Johann Nicolescu

  Din nefericire in aceasta comuna se puteau face mai multe lucruri pentru locuitorii comunei, in mandatele, inca, al actualului primar. Remus Rof este un om priceput si daca stam si ne gandim el este omul care a pus Dognecea pe harta turistica din Banat, el a dat de lucru dognecenilor, el stie solutiile pentru dezvoltarea comunei Dognecea, dezvoltare pe care dgnecenii o merita din plin, pentru ca comuna Dognecea are multe resurse si avantaje care trebuie valorificate. Sta in puterea dognecenilor sa schimbe situatia actuala a comunei in care traiesc si sa-si aleaga primarul care stie ce si cum sa faca viata mai buna dogneceniilor, incepand cu infrastructura rutiera, alimentarea cu apa si canalizarea si nu in ultimul rand cu valorificarea resurselor naturale si turistice din zona comunei Dognecea si omul potrivit pentru punerea in fapt a acestor obiective este Remus Rof.

  Raspunde
 3. Petru Ioan Dumitru

  Sa nu uitam un amanunt important. O perioada lunga de timp, doamna Elena Moise a fost aleasa primar cu sprijinul domnului Remus Rof. Acesta era foarte influent in tot ceea ce se intampla in comuna Dognecea. Sa ne amintim cat de influent si ce afaceri de culise facea domnul Sorin Frunzaverde, cand era in viata, iar domnul Remus Rof a fost lansat sub aripa lui Frunzaverde, adica a PD-ului si, apoi, dupa tradarea din 2012, a PNL-ului. Domnul Remus Rof nu este cu nimic strain de tot ceea ce s-a intamplat in Dognecea sau ceea ce trebuia sa se intample si nu s-a intamplat. Atat dansul, cat si doamna, inca primar, Elena Moise, au lucrat mana in mana si sunt la fel de vinovati de cele rele, cat si responsabili de cele bune. A da cu mizerie in partenerul de afaceri este un lucru josnic atat pentru domnul Remus Rof, cat si pentru doamna Elena Moise… haideti sa fim seriosi, pe cine prostim!?

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei