Cantitate impresionantă de lemn, confiscată de polițiștii cărășeni!

modelmic

Polițiștii cărășeni au confiscat peste 300 de metri cubi de lemn de foc dintr-un depozit deținut pe raza județului Caraș-Severin de două societăți din județul Timiș. Cele două companii nu au putut prezenta polițiștilor nici un act din care să rezulte proveniența materialului lemnos.

În perioada 21.03-04.04.2018, lucrătorii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Judeţene Caraş-Severin, au identificat pe raza localităţii Teregova un depozit de materiale lemnoase, aparţinând unui număr de două societăți comerciale înregistrate în județul Timiș.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că cele două societăţi comerciale deţin cantitatea de 304,23 mc lemn de foc fără documente care să ateste îndeplinirea condiţiilor cu privire la legalitatea provenienţei acestuia”, explică reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Cele două societății s-au ales cu două sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 6.000 lei.

În plus, s-a dispus măsura confiscării faptice a cantităţii de 304,23 mc lemn de foc.

Reprezentanții IPJ asigură că polițiștii cărășeni sub coordonarea Serviciului de Ordine Publică, vor desfășura și în perioada următoare acțiuni specifice pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii infracționalității în domeniul silvic.

Cantitatea de lemn confiscată este una importantă, dacă luăm în considerare faptul că în urma acțiunilor derulate de IPJ pentru combaterea infracționalității în domeniul silvic pe tot parcursul anului trecut, au fost confiscate 1423 de metri cubi de material lemnos (dintre care 572 mc faptic și 850 mc valoric)

IMG-20180405-WA0015

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei