Carambol cu victime la Caransebeș!

carambol cu victime

Un accident rutier în care au fost implicate 4 autoturisme s-a produs în această seară în apropierea sensului giratoriu de la ieșirea de pe centura municpiului Caransebeș către Timișoara.

Primele informații sosite de la fața locului indicau faptul că accidentul s-ar fi fi soldat cu 10 victime. Pentru eficientizarea misiunii de salvare, la nivelul județului Caras-Severin a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Au intervenit de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, din care unul SMURD, 3 echipaje SAJ și echipaje ale Poliției. În sprijinul forțelor din Caransebeș, de la Detașamentul de Pompieri Resita s-au deplasat la fața locului o ambulanță SMURD, și o autospecială transport victime multiple.

În jurul orei 19, a fost dezactivat Planul Rosu de Intervenție. Echipajele SAJ si SMURD de la fata locului au acorda asistenta medicală unui număr de 6 persoane care au suferit traumatisme usoare si atacuri de panică. Din cei 12 ocupanți ai locurilor din autoturisme, inițial au fost transportate la spital 4 persoane, 2 adulți și 2 copii. O a cincea victimă a fost transportată la spital ulterior.

Pagubele materiale suferite de posesorii autoturismelor implicate în evenimentul de pe centura Caransebeșului sunt, de asemenea, considerabile.

 Paul FOIAGU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei