Carambol cu victime la Caransebeș!

carambol cu victime

Un accident rutier în care au fost implicate 4 autoturisme s-a produs în această seară în apropierea sensului giratoriu de la ieșirea de pe centura municpiului Caransebeș către Timișoara.

Primele informații sosite de la fața locului indicau faptul că accidentul s-ar fi fi soldat cu 10 victime. Pentru eficientizarea misiunii de salvare, la nivelul județului Caras-Severin a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Au intervenit de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, din care unul SMURD, 3 echipaje SAJ și echipaje ale Poliției. În sprijinul forțelor din Caransebeș, de la Detașamentul de Pompieri Resita s-au deplasat la fața locului o ambulanță SMURD, și o autospecială transport victime multiple.

În jurul orei 19, a fost dezactivat Planul Rosu de Intervenție. Echipajele SAJ si SMURD de la fata locului au acorda asistenta medicală unui număr de 6 persoane care au suferit traumatisme usoare si atacuri de panică. Din cei 12 ocupanți ai locurilor din autoturisme, inițial au fost transportate la spital 4 persoane, 2 adulți și 2 copii. O a cincea victimă a fost transportată la spital ulterior.

Pagubele materiale suferite de posesorii autoturismelor implicate în evenimentul de pe centura Caransebeșului sunt, de asemenea, considerabile.

 Paul FOIAGU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei