Carambol cu victime și 4 autoturisme implicate pe DN 58, între Oțelu Roșu și Glimboca!

modelmic

Un accident în care au fost implicate nu mai puțin de 4 autovehicule, s-a petrecut astăzi pe Drumul Național 58, pe ruta care leagă orașul Oțelu Roșu de comuna Glimboca.

Chiar dacă, până la această oră, nu se cunosc cauzele accidentului, martorii vorbesc de faptul că cele 4 autoturisme circulau în coloană iar șoferul care se afla în fața acesteia, ar fi frânat brusc. Șoferii, aflați în celelalte autoturisme, nu au păstrat distanța regulamentară în mers și s-au tamponat în lanț.

În urma carambolului de pe șosea, un pasager a fost rănit ușor și a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat de o ambulanță la Spitalul Municipal din Caransebeș.

La fața locului polițiștii cărășeni, cu competențe în domeniu, fac cercetări care vor oferi o concluzie finală asupra cauzelor care au condus la producerea acestui eveniment rutier.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157701974581694″]

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei