Caransebeşenii au primit trei goluri de la Iepuraş

modelmic

În cadrul etapei a XVII-a a Ligii a IV-a, vineri, 6 aprilie, Viitorul Caransebeş a jucat, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, cu AS Oraviţa, echipă în faţa căreia a pierdut cu scorul de 2-3, după ce la pauză oaspeţii aveau două goluri avantaj pe tabelă.

Prima ocazie de gol s-a consemnat în minutul 1, când Neagu a trimis de la 18 metri, Simeria respingând în corner mingea plasată la rădăcina barei drepte a porţii sale.

Oaspeţii au replicat imediat şi, după doar două minute, Purea a şutat excelent de la 40 de metri, Birăescu scoţând spectaculos de sub bară.

Gazdele au mai irosit o ocazie în minutul 5, când Neagu, aflat pe partea stângă, a intrat în careu, însă s-a încurcat cu coechipierul său Nicoară şi le-au dat astfel timp fundaşilor orăviţeni să îndepărteze pericolul. Gugulanii au trecut din nou pe lângă gol în minutul 18, când Avramovici a l-a angajat în adâncime pe Imbre, însă şutul acestuia, de la limita careului, a trecut la câşiva centimetri de ţintă.

Orăviţenii nu s-au jucat cu ocaziile, astfel că, în minutul 23, după o degajare lungă a lui Simeria şi o deviere cu capul, mingea a ajuns la Băcilă, care l-a văzut ieşit din poartă pe Birăescu şi a trimis un şut cu boltă de la 25 de metri, deschizând scorul. Oaspeţii şi-au majorat avantajul peste 10 minute, când au beneficiat de o lovitură liberă de la 35 de metri, Caşeru a trimis spre poartă pe jos, înşelător, iar Băcilă, aflat în centrul careului, într-un buchet de jucători, a deviat balonul pe lângă Birăescu.

modelmic

Gazdele puteau reduce din handicap în minutul 36, când Neagu a executat o lovitură liberă obţinută de Stoichescu la 30 de metri, însă şutul acestuia, plasat, în stânga portarului, a fost respins de Simeria. Gugulanii au mai ratat o ocazie în minutul 41, când Bălan a centrat pe jos de pe aripa stângă, şutul lui Stoichescu, de la 10 metri, trecând peste transversala porţii orăviţene.

Orăviţenii au trecut pe lângă majorarea scorului în minutul 44, când Cârdu a primit mingea la 20 de metri şi a încercat un lob, însă mingea a trecut şi peste Birăescu, dar şi peste poarta gugulană.

În minutele de prelungire, Neagu i-a pasat pe partea dreaptă pe Imbre, acesta a centrat, Simeria a respins până la acelaşi Neagu, care, de la 18 metri, a şutat puternic, însă portarul orăviţean a reuşit să devieze în corner.

Gazdele şi-au continuat seria de ratări, în minutul 50 Imbre centrând de pe dreapta, Simeria a respins în faţă, iar Stoichescu, de la 10 metri, a tras puternicînsă balonul s-a dus peste poarta orăviţeană.

Caransebeşenii au mai trecut pe lângă gol şi în minutul 68, când Neagu, aflat la 25 de metri, i-a trimis în stânga lui Negrei, şutul acestuia din colţul careului nimerind bara stângă a porţii apărate de Simeria.

Orăviţenii şi-au mărit avantajul în minutul 71, atunci când C. Covaci a scăpat spre poarta lui Birăescu şi a trimis plasat în colţul drept al porţii gugulane.

Gazdele au redus din handicap în minutul 83, prin Neagu, care a transformat lovitura de la 11 metri dictată de Cristian Chitucea după henţul în careu comis de Caşeru. Scorul final a fost stabilit de acelaşi Neagu, care, în minutele de prelungire, a trimis un şut imparabil, sub bară, de la 6 metri.

modelmic

Viitorul Caransebeş: C. Birăescu, G. Negrei, Al. Nicola, A. Neagu, C. Nicoară (min. 46, C. Bloju), N. Imbre, Al. Avramovici, P. Stoichescu (55, Al. Ciucur), O. Bălan, M. Mariţescu, Gh. Valuşescu; rezervă: D. Socaci. Antrenor, Ion Bica.

AS Oraviţa: N. Simeria, C-tin Covaci (82, A. Răţoi), C. Covaci, C. Sârbu, O. Băcoi, C. Chiriac (52, Al. Burcuşel), B. Purea, C. Caşeru, D. Preoteasa, I. Cârdu (82, F. Halas), I. Băcilă (75, I. Hulpan); rezerve: D. Sârbu, C. Chifa. Antrenor, Ciprian Macovei.

A arbitrat la centru Cristian Chitucea, din Reşiţa, asistat la cele două linii de Dorian Erdei şi Cristian Buzzi, ambii din Oţelu Roşu.

Observator: Sorin Costachi (Caransebeş).

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei