Caransebeşenii îşi fac temele pentru examenul de la Lupac

modelmic

Viitorul Caransebeş a disputat primul meci de verificare din acest an duminică, 28 ianuarie, pe Stadionul Caromet din Parcul Teiuş, în compania Forestei Armeniş, partida încheindu-se cu scorul de 6-0 (4-0 la pauză).

Primul gol al gazdelor a fost înscris de Avramovici, care, în minutul 5, a împins, de lângă bară, centrarea trimisă de pe partea dreaptă, de Ciucur.

Caransebeşenii şi-au mărit avantajul în minutul 13, când Covăsală i-a pasat în adâncime, pe partea dreaptă, lui Ciucur, iar acesta, de la 14 metri, a trimis peste portarul Ruicu-Koszma.

Acelaşi Ciucur a mai înscris o dată în minutul 21, când a beneficiat de o pasă excelentă trimisă pe partea dreaptă de Avramovici, şi, după ce a driblat tot ce i-a ieşit în cale, a trimis în plasă de la 8 metri.

Tandemul Avramovici-Ciucur s-a dovedit încă o dată letal în minutul 33, atunci când, scăpat central, acesta din urmă l-a driblat din nou pe Ruicu-Koszma şi a trimis în poarta goală.

Oaspeţii au trecut pe lângă gol în minutul 38, în urma unei faze de atac care a curs bine, însă Feneş a trimis, de la doar 10 metri, peste poarta apărată de Birăescu.

La 7 minute după reluare, Blaj, bine angajat în careu de Feneş, a fost faultat de Megheleş, însă lovitura de pedeapsă executată de I. Dragomir în dreapta portarului gugulan, a fost respinsă de Birăescu. Şi următoarea fază periculoasă tot Foresta şi-a trecut-o în cont, în minutul 63 I. Dragomir recuperând o minge pe stânga, în careul advers, pe care a întors-o pentru Ungur, însă şutul puternic al acestuia, de la 10 metri, a fost respins din nou de Birăescu.

Gazdele au făcut 5-0 în minutul 76, atunci când Avramovici l-a angajat cu o pasă filtrantă pe Nicola, care, de la 8 metri, a trimis pe lângă nou-intratul în poartă I. Dragomir.

Scorul final a fost stabilit în minutul 89, când Boeriu i-a pasat cu călcâiul, pe stânga, lui Avramovici, acesta a avansat şi, de la 12 metri, l-a executat cu o scăriţă pe I. Dragomir.

„Am jucat azi primul meci amical, mai mult o partidă de verificare, m-a interesat foarte mult, pe lângă atitudinea jucătorilor, şi pregătirea fizică. Efortul depus de aceştia a fost destul de mare, ţinând cont de faptul că terenul a fost îngheţat, aşadar, una peste alta, a fost un test util. Băieţii au răspuns foarte bine la cerinţele mele, au respectat sarcinile jocului, ceea ce am dorit de la ei. Ca noutate, după ce Nicuşor Jula a plecat la CSM Şcolar Reşiţa, azi au fost în teren doi juniori de la Clubul Sportiv Şcolar Caransebeş, născuţi în anul 1999, Adrian Megheleş, jucător pe care l-am folosit pe post de fundaş-dreapta şi mijlocaş central, şi atacantul Florin Boeriu. Ei sunt în probe, vom vedea care va fi situaţia lor în perioada următoare, fiindcă e posibil să se alăture lotului de la Viitorul Caransebeş”, a declarat, după meci, antrenorul gugulan Ion Bica.

Viitorul Caransebeş: C. Birăescu, R. Covăsală, M. Mariţescu, G. Negrei, N. Imbre, O. Bălan, C. Bloju, Al. Ciucur, Al. Nicola, C. Nicoară, Al. Avramovici; au mai jucat A. Megheleş şi F. Boeriu. Antrenor, Ion Bica.

Foresta Armeniş: I. Ruicu-Koszma, I. Brumar, A. Bona, I. Dragomir, F. Dragomir, A. Pinti, P. Grozăvescu, I. Dragomir, I. Feneş, P. Ianoşiga, A. Hurduzeu; au mai intrat pe parcursul meciului: I. Dragomir, I. Hurduzeu, I. Dragomir, C. Ungur, S. Blaj, N. Dragomir şi Al. Brânzan. Antrenor, Nicolae Dragomir.

A arbitrat la centru Ioan Humiţa (Armeniş), asistat la cele două linii de Adrian Velescu (Armeniş) şi Adrian Mititelu (Caransebeş).

Următorul meci amical al celor de la Viitorul este programat pentru data de 9 februarie, când vor juca în compania tinerilor de la Clubul Sportiv Şcolar Caransebeş. „Până atunci, perioadă de pregătire fizică, tragem tare, să fim apţi fizic, în primul rând, pentru primul meci din retur, cu Voinţa Lupac”, a mai spus Ion Bica.

Cosmin VLAD

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei