Caransebeşul, la un download distanţă

caransebes de sus

Municipiul de pe malurile Timişului şi Sebeşului, dar şi zona sdiacentă, beneficiază de o aplicaţie destinată atât turiştilor, cât şi localnicilor, denumită CaransebeşApp.

„Este o aplicaţie care a fost construită de către firma de cartografie „Schubert&Franzke”, cea care a realizat şi hărţile municipiului Caransebeş, şi, după părerea mea, este una dintre cele mai profesionale realizări. Suntem printre puţinele municipii şi oraşe din România care se pot lăuda cu o astfel de aplicaţie, nu sunt foarte multe, sunt sub 20, din câte am înţeles, în momentul acesta, iar din discuţiile pe care le-am avut cu reprezentanţii acestei firme, am ajuns la concluzia că este absolut necesar ca şi Caransebeşul să se înscrie printre aceste localităţi”, a spus primarul Felix Borcean.

Aplicaţia promovează informaţiile referitoare la cele mai atractive puncte de interes şi evenimente din zonă, la servicii (hoteluri, pensiuni, restaurante, baruri, reviste) sau ştiri locale –comunicate de presă ale Primăriei.

Toate punctele de interes conţin detalii ca: imagini, text, adresă, telefon/telefon mobil cu posibilitatea de apelare directă, adresa de e-mail cu posibilitatea de a trimite un mesaj folosind funcţia email a telefonului, site-ul web, orar, locaţie pe Google hărți şi opțiuni de navigaţie.

download

Aplicaţia se poate folosi în două limbi, Română şi Engleză, care pot fi schimbate din aplicaţia meniului.

Investiţia se ridică la 30.000 de lei, aplicaţia fiind gestionată de Primărie. „Ea este updatată permanent cu informaţii la zi şi vrem să includem în lista domeniilor toate întreprinderile, restaurantele, hotelurile, şi toate celelalte informaţii utile legate de municipiul Caransebeş. Aplicaţia nu se accesează, ci se descarcă din Magazinul Play sau din App Store pentru utilizatorii de iPhone, şi cred că ea ar trebui să fie în telefonul oricărui cetăţean al Caransebeşului, dar şi al cât mai multor turişti care ne vizitează oraşul. Noi vom face promovarea cuvenită, vor fi afişate informaţii şi pe ecranele destinate publicităţii din municipiu, la agenţii comerciali, pentru toţi cei existenţi în această listă va fi un cod care poate fi accesat prin intermediul telefonului, sau pur şi simplu va fi afişată informaţia din această aplicaţie, ea putând fi descărcată”, a mai spus Felix Borcean.

Cosmin VLAD

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei