Caransebeşul mai joacă pentru palmares

modelmic

După ce miercuri, 28 martie, Viitorul Caransebeş s-a impus cu scorul de 5-3, în deplasare, în faţa Forestei Armeniş, în Cupa României, sâmbătă, 31 martie, în etapa a XVI-a a Ligii a IV-a (amânată cu o săptămână din cauza vremii), gugulanii au evoluat în deplasare la Nera Bozovici, echipă pe care a învins-o cu 6-1.

Golurile caransebeşenilor au fost marcate de Negrei, Neagu – de două ori,  Stoichescu şi Nicola, tot de două ori. Pentru gazde a înscris Simion.

La Bozovici, antrenorul Ion Bica i-a folosit pe C. Birăescu, R. Covăsală, O. Bălan, N. Imbre, G. Negrei, P. Stoichescu, M. Mariţescu, Al. Avramovici, Al. Nicola, C. Nicoară şi A. Neagu.

„A fost un meci foarte, foarte bun, băieţii mei au avut atitudine, au dat dovadă de dăruire şi au jucat organizat, per ansamblu au prestat un joc combinativ, la care nu mă aşteptam după momentul Lupac. Asupra noastră nu mai e nicio presiune, jucăm frumos, pentru palmares. În etapa viitoare ne aşteaptă un meci greu, pe teren propriu, cu Oraviţa, dar am încredere că vom câştiga, cunosc valoarea jucătorilor, valoarea grupului, şi e clar că mergem la victorie”, ne-a declarat tehnicianul gugulan Ion Bica.

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei