Caransebeşul a „pescuit” trei puncte la Dunăre

modelmic

În etapa a XVIII-a a Ligii a IV-a, Viitorul Caransebeş a învins sâmbătă, 14 aprilie, în deplasare, pe CS Moldova Nouă, cu 3-0, după ce la pauză scorul a fost alb.

Caransebeşenii au început tare, în minutul 1 Neagu executând lovitură liberă de la 35 de metri, care însă a trecut puţin pe lângă poartă.

Abia în minutul 20, gazdele au expediat primul lor şut spre poartă, însă mingea a trecut pe lângă ţintă.

În minutele 27 şi 29, de la portarul Birăescu au plecat două faze periculoase pentru poarta gazdelor, degajările acestuia punându-i în situaţii favorabile prima oară pe Ciucur, care a trimis peste poartă, şi pe Avramovici, care a şutat puţin pe lângă. Un minut mai târziu, acelaşi Avramovici a mai trecut o dată pe lângă gol, lovitura sa de cap, din centrarea lui Neagu, ratând de puţin ţinta.

Până la pauză, gugulanii au mai ratat prin Nicoară, în minutul 41, prin Ciucur, în minutul 43, şi prin Neagu, în penultimul minut de joc.

Gazdele au avut prima ocazie în partea a doua a întâlnirii, în minutul 50, când au trimis pe lângă poartă o lovitură liberă de la 23 de metri.

În replică, băieţii lui Ion Bica au ratat prin Mariţescu, care, în minutul 55, a trimis cu capul pe lângă mingea centrată din lovitură liberă de Gulea.

Gugulanii au deschis scorul în minutul 64, când Nicoară, plecat pe contraatac şi l-a lansat în adâncime pe Avramovici, care a şutat puternic la colţul lung. S-a făcut 2-0 în minutul 69, când acelaşi Avramovici a executat excelent o lovitură liberă de la 18 metri lateral-dreapta, nedându-i nicio şansă portarului advers să intervină. Scorul final a fost stabilit în minutul 81, de Neagu, care a şutat frumos la colţul lung.

În minutul 84, cei de la Moldova Nouă au avut şi ei o fază din care puteau înscrie, însă balonul a trecut peste poarta lui Birăescu.

Gugulanii şi-au trecut în cont ultima ocazie în minutul 86, când Bloju a luat o acţiune pe cont propriu, a pătruns prin toată apărarea adversă şi, de la doar 7 metri, l-a luat la ţintă pe portarul gazdelor.

Viitorul Caransebeş: C. Birăescu (min. 46, D. Socaci), Gh. Valuşescu, B. Gulea, R. Covăsală, N. Imbre, Al. Ciucur, C. Bloju, M. Mariţescu, C. Nicoară, Al. Avramovici şi A. Neagu. Antrenor, Ion Bica.

Miercuri, 18 aprilie, de la ora 17, echipa caransebeşeană se va întâlni din nou, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, cu eterna sa rivală, Voinţa Lupac, într-un meci contând pentru Cupa României.

Cosmin VLAD

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei