Caransebeşul a rămas fără antrenor. Dan Doran: „Nu sunt un laş. Îmi dau demisia!”

modelmic

Viitorul Caransebeş a pierdut duminică, 3 septembrie, în prima etapă a Ligii a IV-a, pe teren propriu, în faţa Voinţei Lupac, contracandidata la câştigarea Campionatului Ligii a IV-a, cu scorul de 0-3. Imediat după partidă, Dan Doran, antrenorul gazdelor, şi-a anunţat demisia.

„A fost un meci între cele două candidate la titlu în campionatul trecut, cu o mare importanţă pentru câştigarea campionatului actual. Rezultatul a fost unul de neprezentare a noastră. Azi pur şi simplu n-a fost să fie ziua noastră. Am primit nişte goluri uşoare… Am ratat la 0-2, bară, a urmat un contraatac şi a fost 0-3… Am ratat şi un penalty… Una peste alta, pot să spun că mă consider principalul vinovat pentru acest eşec… Dacă anul trecut am spus că am făcut o echipă pe prietenii, anul acesta am defilat cu surle şi trâmbiţe, afirmând că suntem formaţia care vrem să promovăm, să câştigăm totul pe teren… Repet, eu sunt principalul vinovat, nu am reuşit să gestionez situaţia, să integrez în lot jucătorii nou-veniţi, şi consider că deja am compromis şansele Viitorului Caransebeş de a câştiga campionatul şi, implicit, de a promova. De aceea, în acest moment îmi anunţ demisia. Nu sunt un laş! După meci, i-am adunat pe jucători la banca de rezerve şi i-am anunţat ce hotărâre am luat, urmează să comunic decizia mea şi conducerii clubului”.

caransebes lupac 11

Chiar dacă, la prima vedere, scorul pare unul categoric, în teren lucrurile nu au stat chiar aşa. Prima ocazie de gol şi-au trecut-o în cont gazdele, în minutul 3, atunci când Feneş executat o lovitură liberă de la 25 de metri, Toader a respins, iar Ciucur, de la 4 metri, a şutat la colţul scurt, însă portarul Lupacului s-a opus şi de această dată.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 36. La o fază care nu anunţa nimic deosebit, purtată pe partea dreaptă, Nicola a trimis un şut-centrare la colţul lung, mingea l-a depăşit pe portarul caransebeşean Birăescu şi a poposit în vinclul drept al porţii gazdelor.

Scorul pauzei a fost stabilit în minutul 42, atunci când Străin l-a angajat pe Marcu pe partea stângă, acesta a intrat în careu şi a şutat sec de la 14 metri, fără speranţe pentru portarul Birăescu.

Şi partea a doua a meciului a început tot cu o ocazie a gazdelor, în minutul 49 Şandru, aflat pe aripa dreaptă, întorcând pentru Dumitru, şutul acestuia de la 20 de metri întâlnind transversala porţii apărate de Toader.

Pe contraatacul care a urmat, Bărbulescu a fost faultat pe partea stângă, arbitrul Dorin Voina a lăsat avantaj, mingea a ajuns la Marcu, acesta a centrat în careul gazdelor, iar Coviţ, de la 10 metri, a catapultat balonul în plasă, ducând scorul la 0-3.

1

În căutarea unui gol care să-i readucă în meci, caransebeşenii s-au năpustit în atac, iar în minutul 56, în urma unei lovituri libere de la 35 de metri, bătute de Şandru, Jula a fost faultat în careul advers, centralul partidei dictând penalty. Lovitura de pedeapsă a fost executată de Şandru, în stânga portarului, însă Toader a reuşit să respingă.

„Când am început pregătirea, le-am spus băieţilor să fim serioşi, să ne pregătim şi să venim la antrenamente. În acest derby, disputat chiar la începutul campionatului, eu cred că s-a văzut echipa mai bună, mai motivată, şi nu pot să spun decât că le mulţumesc băieţilor mei pentru atitudine, pentru efortul depus, pentru tot ce au făcut în cele 90 de minute. Nu în ultimul rând, vreau să felicit echipa gazdă pentru fair-play. Pentru noi nu contează cu ce adversar jucăm, vom avea aceeaşi atitudine pe care am avut-o azi până se va încheia campionatul”, a declarat şi antrenorul oaspeţilor, Boşko Vişatovici.

bosko

Viitorul Caransebeş: C. Birăescu, A. Ţundrea, Al. Avramovici, Al. Ciucur, I. Feneş (min. 52, I. Jula), D. Negrei (82, C. Ţuţul), Al. Dumitru, M. Mariţescu (60, N. Imbre), O. Bălan, Gh. Văluşescu (46, A. Neagu), D. Şandru; rezerve: H. Bona, D. Socaci. Antrenor, Dan Doran.

Voinţa Lupac: F. Toader, B. Bărbulescu, C. Nicola (82, A. Matuschka), R. Mezin (87, S. Ţicău), L. Străin, A. Mitru, A. Coviţ (83, C. Epure), M. Kekelici, D. Zamfir, M. Cheda (88, D. Mihulţescu), V. Marcu; rezerve: D. Popescu, D. Gliguţă. Antrenor, Boşko Vişatovici.

A arbitrat la centru Dorin Voina (Reşiţa), asistat la cele două linii de Răzvan Nistoran (Oraviţa) şi Dragoş Timofticiuc (Moldova Nouă).

Observator: Cornel Corocan.

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei