Caransebeşul a scăpat de ce i-a fost frică

cso-anina-viitorul-csb

Unul dintre meciurile etapei a VIII-a a Ligii a IV-a, a adus faţă în faţă duminică, 22 octombrie, pe CSO Anina şi Viitorul Caransebeş. Oaspeţii s-au impus cu un categoric 5-0, pe fondul unui joc bun, ei fiind susţinuţi pe tot parcursul partidei de o inimoasă galerie, sosită din municipiul de pe malurile Timişului şi Sebeşului.

Neagu a deschis scorul în minutul 7, după ce a primit un balon la 18 metri, a driblat scurt şi a trimis excelent în vinclul stâng al porţii apărate de Beldean.

În minutul 13, oaspeţii puteau să-şi majoreze avantajul, însă lovitura liberă de la 25 de metri, executată de Dumitru, a fost respinsă de sub bară de acelaşi Beldean.

Peste două minute, Nicola a scăpat pe aripa stângă, a centrat pe jos în careul caransebeşean, însă şutul lui Sofronie, de la 14 metri, a fost respins de sub transversală de Birăescu.

În minutul 35, Ciucur, aflat pe aripa stângă şi talonat de Bordea, a întors perfect în careul advers pentru Neagu, însă şutul acestuia, de la 14 metri, a fost scos de sub bară, cu o paradă spectaculoasă, de Beldean.

Scorul pauzei a fost stabilit în minutul 43, când acelaşi Neagu a primit o pasă de la Imbre şi a reluat pe jos, din interiorul careului, în stânga lui Beldean.

Gazdele şi-au trecut în cont prima ocazie a reprizei secunde, în minutul 57, când  Nicola, aflat pe partea stângă, a şutat puternic la colţul scurt, însă Birăescu a reuşit să respingă în corner.

Echilibrul numeric s-a rupt în minutul 64, atunci când Bordea l-a faultat extrem de dur pe Ciucur, iar centralul Dorian Micloşină i-a arătat direct cartonaşul roşu.

Caransebeşenii şi-au mărit avantajul în minutul 69, când Neagu, după o incursiune pe partea dreaptă, a centrat în careu, iar Jula a reluat cu capul, de la 10 metri, în dreapta lui Beldean.

Gazdele puteau să reducă din handicap în minutul 72, atunci când căpitanul Costachi a trimis o pasă în adâncime până la Nicola, iar acesta, rămas singur, la 10 metri, cu Birăescu, a încercat să şuteze plasat, însă portarul gugulan a reuşit să respingă cu piciorul.

Cei care au înscris au fost tot jucătorii oaspeţi, în minutul 77, atunci când Neagu a centrat perfect de pe aripa dreaptă, iar Avramovici, de la 6 metri, a reluat cu capul, la colţul scurt, în plasa porţii apărate de Beldean.

Scorul final a fost stabilit în minutul 79, când Ciucur a centrat înalt de pe dreapta, fundaşii gazdelor au respins până la Avramovici, care, la 20 de metri, a trimis plasat, lângă bara stângă a porţii apărate de Beldean.

La final, jucătorii gugulani au salutat galeria, care i-a încurajat pe tot parcursul celor 90 de minute.

„A fost un meci de care ne-am temut, adversarii ne aşteptau foarte bine organizaţi, foarte motivaţi, dar, deşi poate mă repet, spun că suntem o echipă puternică. Am reuşit o nouă victorie în deplasare la un scor confortabil, iar meritul pentru asta aparţine întregii echipe, omogenităţii ei, precum şi calităţii jucătorilor şi antrenamentelor pe care le efectuăm. Băieţii au dat absolut totul în teren, este incredibil!”, a declarat după meci antrenorul caransebeşean Ion Bica.

CSO Anina: A. Beldean, C. Doană, A. Bordea, I. Ilie, Al. Sturzu, S. Olariu, R. Costachi, L. Iapă (min. 62, Al. Bobină), Al. Nicola, I. Dragomir, D. Sofronie (51, N. Olaru); rezervă, I. Drăghici. Antrenor, Marian Meşinschi.

Viitorul Caransebeş: C. Birăescu, M. Mariţescu, Gh. Valuşescu, G. Negrei (82, H. Bona), N. Jula (80, C. Ţuţul), Al. Ciucur, R. Covăsală, Al. Dumitru, A. Neagu, O. Bălan, N. Imbre (65, Al. Avramovici); rezerve: D. Socaci, A. Ţundrea. Antrenor, Ion Bica.

A arbitrat la centru Dorian Micloşină (Reşiţa), asistat la cele două linii de Alexandru Ilie (Bocşa) şi Răzvan Toader (Oţelu Roşu).

Observatori: Cornel Corocan şi Ion Lupşa (ambii din Reşiţa).

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei