Caransebeşul se întăreşte pentru retur

modelmic

Prima întâlnire din 2018 a băieţilor antrenaţi de Ion Bica a avut loc luni, 22 ianuarie, pe stadionul din Balta Sărată. În această scurtă vacanţă, de la echipă au plecat Alin Ţundrea şi Herman Bona, iar Cosmin Ţuţul, din câte se pare, a ales să plece în Austria. În locul lor, au fost aduşi în lot Cristian Bloju de la CSM Şcolar Reşiţa (mijlocaş central), Bogdan Gulea de la Rapid Buchin (mijlocaş central) şi Alexandru Nicola de la Minerul Anina (mijlocaş stânga, atacant), de miercuri urmând  să se alăture echipei şi juniorul Cristian Nicoară.

reunire lot 3

După câteva antrenamente de acomodare la efort, pregătirea fizică va continua de trei ori pe săptămână, lunea, miercurea şi joia, urmând ca în week-end-uri echipa să suţină meciuri amicale, iar din 12 februarie este prevăzut un cantonament care se va face, cel mai probabil, în staţiunea Băile Herculane.

„În perioada de pregătire, am vrea să susţinem cât mai multe meciuri amicale, în special cu echipe de Liga a III-a, ca să vedem exact nivelul la care suntem. Am vorbit deja cu conducerile cluburilor Şoimii Lipova şi Millenium Giarmata. Prima partidă o vom juca duminică, 28 ianuarie, cu colega de serie Foresta Armeniş, tot aici, pe stadionul din Balta Sărată”, a spus Ion Bica.ion bica 2

De asemenea, antrenorul gugulan a declarat că actualul lot este mult mai puternic decât cel de care a dispus în turul campionatului. „Am adus jucători pe posturile deficitare, vor mai veni şi alţii până la începerea returului, pentru că vrem să dublăm posturile, ca să putem să ne îndeplinim obiectivul – promovarea în Liga a III-a. De aceea, primul meci din retur, cel de la Voinţa Lupac, care se va desfăşura cel mai probabil în 10 martie, va fi, zic eu, meciul decisiv, ţinând cont de valoarea campionatului, fiindcă, de fapt, doar primele două clasate se luptă pentru titlu. Între noi e un singur punct, iar nouă ne trebuie victorie. În caz de egalitate, asta nu înseamnă că e gata campionatul, şi la egal titlul se mai joacă”, a mai spus tehnicianul caransebeşean.

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei