În Caraș-Severin, la Poiana Mărului, Liviu Dragnea a trăit acum 30 de ani cele mai frumoase zile din viață!

modelmic

Proaspătul președinte ales al organizației PSD Caraș-Severin, deputatul Luminița Jivan, se declară extrem de mulțumită de rezultatele vizitei președintelui Liviu Dragnea în Caraș-Severin, prezent la recenta Conferință Extraordinară de Alegeri la care a fost votată noua conducere a social-democraților cărășeni.

Despre discuțiile purtate cu Liviu Dragnea și asigurările acestuia cu privire la accelerarea unui viitor proiect de infrastructură rutieră – drum expres care ar putea străbate Caraș-Severinul via București, potențialul industrial și economic al județului, Luminița Jivan a consemnat:

„Zilele trecute, președintele PSD Liviu Dragnea a fost în Reșița, iar cu această ocazie a reasigurat cărășenii de sprijinul său necontenit în domeniile ce vor ajuta acest județ să se dezvolte din toate punctele de vedere. Prin discursul liber pe care l-a avut a mărturisit faptul că acest județ a avut și mereu va avea o însemnătate specială“.

De altfel, la Reșița, în fața colegilor săi din PSD, liderul Dragnea a mărturisit de ce Caraș-Severin-ul are pentru el o semnificație aparte, rememorând săptămânile din luna de miere petrecute acum trei decenii în pitoreasca zonă Poiana Mărului, pe care le-a catalogat ca fiind „unele dintre cele mai frumoase zile din viață“.

“Pentru mine Caraș-Severin este un județ unic pentru un motiv foarte simplu, mă leagă printre cele mai frumoase momente și amintiri de acest loc. Sunt puțini oameni care cunosc cât de frumos este acest județ și câte colțuri de Rai se găsesc aici. De asemenea, iubesc Carașul pentru că aici se află oameni extraordinar de harnici, muncitori, foarte bine pregătiți și e un județ care a asigurat o mare parte din industria României.

Am discutat cu mai mulți colegi ceea ce s-a făcut în Caraș și ceea ce urmează să se întâmple bun în Caraș în ceea ce privește infrastructura locală. Vorbim aici de 1,2 miliarde lei care s-au investit, sunt în curs de investiții sau sunt proiecte aprobate în diverse faze procedurale, este o sumă foarte mare, este un rezultat al politicii Guvernului PSD care a hotărât că în România, în special în zona rurală și în zona orașelor mici și mijlocii este nevoie de investiții masive și într-un ritm accelerat, pentru că diferențele de acces la civilizație între sat și oraș erau foarte mari. Noi ne-am hotărât să scoatem satul românesc din noroi și deja se vede în toată țara, sunt alimentări cu apă, canalizare, școli noi, dispensare, spitale, străzile, ulițele cum se spunea înainte, acum nu mai spune nimeni ulițe, au început să fie asfaltate. […] Carașul este un județ care mai are nevoie de câteva lucruri importante și principalul obiectiv pe care trebuie să-l avem și ca partid, și ca Guvern, o să am o discuție luni cu doamna premier și cu ministrul Transporturilor, este o cale de acces importantă către județ, cel puțin pentru drumul expres trebuie să înceapă procedurile foarte rapid, pentru că județul Caraș-Severin nu este doar unul cu potențial turistic, are și un potențial economic uriaș“, a precizat Liviu Dragnea, preşedintele PSD.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    săptămânile din luna de miere … în pitoreasca zonă Poiana Mărului, pe care le-a catalogat ca fiind „unele dintre cele mai frumoase zile din viață“.

    Şi noi care credeam că cele mai frumoase zile au fost la … Ego :)

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei