„Caraș-Severinul este pe mâini bune”! Romeo Dunca, învestit președinte al Consiliului Județean! „Ne așteaptă patru ani de muncă și de stres”!

modelmic

Consiliul Județean Caraș-Severin are începând de astăzi în mod oficial o nouă conducere. Romeo Dunca și consilierii județeni aleși în urma scrutinului din septembrie au fost învestiți astăzi pe funcții, în cadrul unei ceremonii la care au participat ministrul de Interne, Marcel Vela (în sistem videoconferință), prefectul județului Cristian Gâfu și primarul Reșiței, Ioan Popa.

Caraș-Severinul este pe mâini bune”, a afirmat cu acest prilej Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, care a atras atenția că este pentru prima dată când PNL își asumă singur conducerea județului, prin președinte, doi vicepreședinți și majoritatea din forul județean. Pe de altă parte, ministrul cărășean i-a îndemnat pe aleșii județeni să pună cu toții umărul, indiferent de culoarea politică, la dezvoltarea județului și să sprijine inițiativele președintelui Romeo Dunca.

Este un moment istoric având în vedere șansa pe care o avem ca România să fie guvernată în prezent de către Partidul Național Liberal și după toate estimările și previziunile sociologilor și analiștilor, pe sondaje și pe evaluări politice, și în următorii patru ani. În acest context în care județul Caraș-Severin are în acest for important, CJ, reprezentanți de seamă, oameni de calibru, oameni care doresc binele județului, împreună cu primarii aleși, împreună și cu primarii și consilierii județeni din alte partide, cu toții trebuie să punem umărul la redefinirea județului, la catalogarea lui ca un județ de frunte, un județ emblemă, un județ care face cinste României. În ultimii 30 de ani, județul Caraș-Severin întotdeauna a fost la coada clasamentului la lucrurile bune și fruntaș la lucrurile proaste. Romeo Dunca, ca președinte al Consiliului Județean, este garanția că următorii patru ani vor fi de bun august pentru Banatul de Munte”, a mai precizat ministrul Vela.

modelmic

La rândul său Romeo Dunca a dat asigurări că nu va precupeți niciun efort și va face tot ceea ce este necesar pentru ca județul să prospere, iar viața cărășenilor care și-au pus încrederea în el să se schimbe în bine.

Vă asigur de dorința mea de a face în primul rând bine pentru acest județ, de a pune în valoare bogățiile acestui județ și de a ne clasa pe o poziție fruntașă într-un clasament național al județelor. Avem o mare obligație, o mare responsabilitate, nu vom mai putea invoca nimic, că ne încurcă să nu putem să performăm. Am primit încredere cetățenilor din Caraș-Severin și va trebui neobosit să le onorăm așteptările. Ne așteaptă patru ani de muncă, patru ani de stres, de luptă pentru a pune județul pe harta județelor care se pot mândri cu realizările oamenilor din județul respectiv, nu neapărat cu bogățiile pe care Dumnezeu le-a lăsat în aceste locuri și vă asigur de toată dorința mea de a face tot ceea ce îmi stă în putere pentru a realiza aceste obiective. Vă mulțumesc și promit încă o dată cetățenilor acestui județ că nu vor regreta această schimbare pe care ei au adus-o la alegeri”, a precizat proaspătul președinte al forului județean.

Reprezentanți a patru formațiuni politice vor alcătui în următorii patru ani Consiliul Județean Caraș-Severin:

PNL: Viorel BașagMarius-Florian Beșliu, Vasile-Liviu Brumar, Ovidiu-Cristian Chimigeriu, Ion Chisăliță, Cristian Ciobanu, Camelia-Elena Ene, Cornel Galescu, Marius-Adrian Isac, Jaro Norbert Marșalic, Ovidiu Rădoi, Dumitru Rujan, Ghiță Sporea, Dan Stan, Daniel Surdu, Mircea Teodorescu,

PRO România: Flavius Nedelcea, Mihai Bona, Elena Borchescu, Caius Diaconescu,

PSD: Ioan Crina, Petru-Valentin David-Izvernar, Nicolae Grindeanu, Gabriela Stuparu, NIcoleta Toader, Valentin Zaharia

PMP: Ionuț Popovici, Oana-Maria Cenan-Glăvan, Petru Rain, Gabriela Berecz

 

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. Carasanul

  Si dacă in 4 ani județul nu prosperă, oamenii nu o duc mai bine, tinerii pleacă în alta parte, ci din străinătate nu se întorc CE VEȚI FACE? O sa dați vina pe PSD si COVID. O sa va dați demisiile din politică? Angajamente de la PDL-PNL au tot fost in cei 20 de ani cât au condus judetul cu regretatul , aiatolah. Nu toți carasenii sunt proști, dar , din pacare, sunt mulți si au si drept de vot. Mult succes noului aiatolah si sperăm in mai bine

  Raspunde
 2. ANI

  discutam de CJ CS, …carasanul are dreptate, sa vedeti de maine ce urmeza,…….le doresc tot binele, si sa aveti soarta celor care au condus 20 ani CJ, adica PDL-PNL,…….drumul il va arata DICOT……..Popasapca..!!!!!

  Raspunde
 3. ATTILA

  Bravo Cărășanu, bine punctat,PNL-ul ca toți care au m-ai promis bla bla-uri s-au dus, unii la doi metri sub pământ, îi știm noi care!INa ciocu’ mic, învață să gândești si să scrii precum dl.Cărășanu!NA!:())))))

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei