Casa Alex, aici ai totul!

coperta PROMOR DESCHIDERE 1 august

Creat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri din Caransebeș și împrejurimi, Casa Alex își va deschide porțile publicului în data de  1 August începând cu ora 08:00. Aici veți găsi o gamă variată de produse, folositoare în gospodăria dumneavoastră cum ar fi, articole de uz casnic, electrice, electronice, instalații sanitare, chimicale, gresie, faianță, obiecte sanitare, chituri, adezivi, gleturi, cărămidă, sisteme termoizolație, termopane, acoperișuri și multe, multe alte lucruri care vă sunt de folos zi de zi într-o gospodărie la cele mai bune prețuri.

20200716_191056

Această locație va fi una de interes deosebit, mai ales pentru meseriașii ce-i trec pragul și nu sunt deloc puțini. Relaționarea dintre angajați și clienți, va fi una de excepție, cu personal bine pregătit și specializat, pentru absolut toate raioanele.

Casa Alex este pentru tine un ajutor de nădejde, pentru aproape orice problemă îți apare în gospodărie. Pentru a putea trece ușor  peste acestea, se vine în întâmpinarea clientului cu sisteme de rate foarte avantajoase, fiind un ajutor de nădejde pentru orice proiect.

20200716_123737

Pentru a evita aglomerația, Casa Alex vă pune la dispoziție o parcare generoasă, modernă

Accesul în magazine se face conform regulamentului în vigoare, privind protecția de noul coronavirus (COVID-19) . Așadar, trebuie să dețineți mască, conform regulilor de igienă, iar pentru siguranța tuturor, vă rugăm să respectați indicațiile personalului. Sănătatea și siguranța clienților și a angajaților noștri, este primordială.

20200716_190704

Nu uitați!

Păstrați distanța de minim 2 m între dvs. și alte persoane, spălați-vă bine pe mâini, nu strângeți mâna nimănui, accesul permis doar pentru cumpărături.

Dacă aveți simptomele bolii, vă rugăm rămâneți acasă, iar copiii vor fi obligatoriu însoțiți de cel puțin un adult.

Doar așa vom fi cu toții în siguranță

În 1 și 2 August Casa Alex oferă un program special publicului respectiv:

Sâmbătă – 1 AUGUST 2020 – 08:00 – 20:00
Duminică – 2 AUGUST 2020 – 08:00 – 19:00

 

Mai jos aveți oferta noastră

23

Vă mulțumim și vă așteptăm!

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei