CASA ALEX…PENTRU CASA TA!

CASA ALEX CARANSEBES-3

Vorba unui alt brand renumit, căruia nu-i vom aminti numele, spunem că: ‘‘Povestea merge mai departe”. Așa se întâmplă și în cazul nostru, când în plină criză pandemică, Casa Alex practic îmflorește, punând pe harta județului încă un supermarket cu profil de bricolaj pe lângă cel din Oravița

Bricolajul în Caraș-Severin, prin venirea noului membru Casa Alex  în localitatea Caransebeș si-a îmbogățit podoaba comercială.

CASA ALEX CARANSEBES-27

După cum v-am anunțat, la deschiderea magazinului de bricolaj Casa Alex din Caransebeș de la  începutul lunii august au fost mai multe promoții, ele există și acum și vor fi permanent, deoarece clienții noștri merită să fie protejați financiar, mai ales în această perioadă.

CASA ALEX CARANSEBES-63

Pentru a vă reaminti cu ce se ocupă Casa Alex, vom pune baza în primul rând pe domeniul construcțiilor, așadar dacă aveti planuri  pentru o investiție serioasă și de durată, vă invităm să veniți și împreună cu un consultant de pe raionul respectiv, veți intra în posesia unor informații esentiale, deoarece contați pe fiecare etapă  ce urmeaza a fi abordată.

Continuăm cu instalațiile și obiectele  sanitare care sunt într-o diversitate deloc de neglijat, instalațiile de încălzire, sobele și șemineele, articolele de uz casnic, chimicale, electrice și electronice, dar sa nu uităm și de gradinărit unde marea gamă de produse va stă la dispoziție.

CASA ALEX CARANSEBES-65CASA ALEX CARANSEBES-64

Lucrăm cu Branduri de renume European și chiar mondial, cu produse inovative, derulând proiecte unice în vestul țării amintind de Alex Rezidențial ( https://www.facebook.com/572987596460917/posts/962573707502302/ ) situat în apropiere de zona zero a Timișoarei, dar despre asta vom vorbi în următoarele advertoriale

CASA ALEX CARANSEBES-52

Revenind însă, amintim că de la începutul deschiderii acestui punct de lucru, neobosiții noștri meseriași și clienți care s-au angrenat în renovări și investiții în gospodărie, ne-au vizitat zilnic, mulți dintre ei mulțuminu-ne ca am deschis aici, chiar în inima Țării Gugulanilor.

b4d7fa34-b0ba-49f0-b732-5135bcf88c57

Aici coada la casă este doar din placerea de a cumpăra la prețuri de bun simț!

Timpul tău este foarte prețios, așa că ne-am gândit să îl folosești cu folos; așează-te comod în fața calculatorului, sau servește o cafea în timp ce îți comanzi cele necesare, iar acestea vor sosi acasă in cel mai scurt timp.

e815b356-a871-4dc1-bc64-2410d88f3392

Mulțumirea lor mai constă și în faptul că prețurile sunt pentru toate buzunarele iar marfa vândută este pe toate gusturile.Faptul că nu aveți bani în acest moment, dar doriți să achiziționați ceva, sau chiar să continuați un proiect ramas fără finanțare, noi dispunem de colaborare cu firme care vă vor ajuta să treceți peste acest neplăcut moment, facându-vă accesibilă achiziția în rate!

CASA ALEX CARANSEBES-48CASA ALEX CARANSEBES-36

 

CASA ALEX CARANSEBES-9CASA ALEX CARANSEBES-30CASA ALEX CARANSEBES-62CASA ALEX CARANSEBES-70

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei