Casa Corpului Didactic și Biblioteca Județeană premiază cea mai frumoasă Poveste de Crăciun!

modelmic

Casa Corpului Didactic Caraș-Severin și Biblioteca Județeană Paul Iorgovici, vor premia mâine, de la ora 14:00, cea mai bună creație literară „Poveste de Crăciun“, fiind organizatorii Expoziției cu vânzare de decorațiuni de Crăciun, destinată Campaniei FICE Solidaritate colegială.

Manifestarea dedicată talentaților elevi care iubesc literatura, se va desfășura la Biblioteca Județeană Paul Iorgovici, secția pentru copii, în incinta Casei de Cultură, la etajul II.

Despre o altfel de competiție, una a magiei cuvintelor ce alcătuiesc o compunere sau o creație în versuri, Directorul Casei Corpului Didactic Caraș-Severin, prof. Nicoleta Marcu, declară: „Concursul de creație literară Poveste de Crăciun, ediția a II-a 2017, s-a adresat elevilor ciclului primar și ciclului gimnazial din școlile județului. Au fost înscrise 123 de creații literare, texte în proză și în versuri (82 de lucrări de la ciclul primar, respectiv 41 de la gimnaziu). Juriul a acordat 28 de premii, pe 4 categorii de vârstă: clasele pregătitoare-I-II; clasele III-IV; clasele V-VI și clasele VII-VIII. Toți copiii care au participat cu lucrări vor primi diplome și dulciuri, iar lucrările câștigătoare vor fi premiate și cu cărți. De asemenea, se vor acorda două Trofee „POVESTE DE CRĂCIUN“, unul pentru concurs și unul pentru expoziție“.

Pentru Expoziția cu vânzare Decorațiuni de Crăciun, destinată Campaniei FICE Solidaritate colegială, au fost trimise decorațiuni de Crăciun realizate de 42 de copii și 38 de cadre didactice.

Așadar o competiție literară în care toți elevii participanți sunt câștigători înaintea deliberării juriului, iar asta doar pentru că au îmbrățișat ideea de concurs literar.

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei