Catering Ana Lugojana rămâne deschis pentru dumneavoastră!

image001

Catering Ana Lugojana rămâne deschis pentru dumneavoastră, de luni până duminică între orele 8-20, dar pentru a evita eventuale neplăceri, datorită noului coronavirus, servirea se va face strict pentru la domiciliu. Cu alte cuvinte, veniți, cumpărați de la vitrină și serviți acasă, iar telefonic  la 0728962764, pentru comenzi cu livrare la domiciliu.

Prețurile au scăzut pentru a vă ajuta să treceți mai ușor peste această perioadă, așadar:

MENIUL ZILEI a scăzut de la 16 la 14 lei iar meniul cu livrare la domiciliu a scăzut de la 16 la 15 lei…cu același gust bun!

 

image002image003image004

Ana Lugojana este cea mai cunoscută locație din Reșița și nu numai, unde stomacul tău este mereu fericit, deoarece găsește de toate: meniul zilei, meniu selectiv în funcție de preferințe, sandviciuri, salate, deserturi,racoritoare etc.

image005

Apropos … mâncarea este ca la mama acasă !

Vă așteptăm atât în locația de pe Bulevardul Republicii Nr. 28 cât și la telefon, pentru preluarea/configurarea comenzii dumneavoastră.

Ana Lugojana vă dorește multă sănătate în aceste momente de cumpănă !

Vă mulțumim !

image006

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei