„Câțiva mililitri pot face diferența între viață și moarte!”. O altfel de misiune a polițiștilor cărășeni!

pol

În această perioadă dificilă pe care o traversăm cu toții, câțiva mililitri de sânge pot face diferența între viață și moarte pentru persoanele care au nevoie de el!”, cred polițiștii reșițeni care au răspuns apelului reprezentanților Centrului de Transfuzie Sanguină din Reșița, care se confruntă cu o criză acută de donatori de sânge în ultimele luni.

Atât vineri, cât și în zilele următoare, vom merge în număr cât mai mare la Centrul de Transfuzie Sanguină pentru a dona sânge pentru semenii noștri, iar cu bonurile valorice primite vom face o bucurie unor oameni mai puțini norocoși.

Un singur donator poate salva, printr-o donare, cel puțin 3 vieți! Într-o zi, oricine poate depinde de sângele donat!”, ne-a informat IPJ Caraș-Severin. Imaginile vorbesc de la sine!

998c8049-2a55-4a46-b3a0-a57ed7d7a328

ee7a3192-3a5d-4f82-8524-b10727957883

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei