Caz revoltător în Timiș! Minoră de 12 ani, abuzată sexual și șantajată de un bărbat de 32 de ani

modelmic

Un bărbat de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a întreținut relații sexuale  cu fată de 12 ani. Mai mult decât atât, bărbatul ar fi fotografiat-o pe fată și a distribuit pozele prin intermediul unei aplicaţii, iar mai apoi ar fi ameninţând-o că îi va omorî sora mai mai mică dacă va vorbi. Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Timișoara au efectuat luni o percheziție la bărbatului bănuit de act sexual cu un minor, pornografie infantilă și șantaj. 

Cel în cauză este bănuit că ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 12 ani și ar fi fotografiat-o în ipostaze compromițătoare. Acesta este bănuit că ar fi distribuit fotografiile prin intermediul unei aplicații de socializare către alte persoane și ar fi amenințat-o pe minora în cauză că dacă se va adresa organelor de poliție o va omorî pe sora ei mai mică”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Timiș.

În urma percheziţiei, au fost ridicate două hard disk-uri, șapte telefoane mobile, un stick de memorie USB, nouă suporți de stocare a datelor în format digital, un joint de cannabis, un plic cu 3 muguri și 3 plante în ghiveci.

Au fost luate măsuri de însoțire a victimei, precum și a 8 martori minori împreună cu aparținătorii legali ai acestora, la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara în vederea audierii.

Totodată, a fost pus în executare un mandat de aducere, persoana depistată fiind condusă la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, în vederea audierii.

Ulterior, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș cu propunere de arestare preventivă.

Percheziția a fost efectuată cu sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și al jandarmilor din cadrul Brigăzii Mobile „Glad Voievod”.

foto: romanialibera.ro

Diana RADU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei