Ce l-a determinat pe primarul Oraviței – Dumitru Ursu să schimbe barca politică

Dumitru Ursu

Ceea ce era un zvon, o supoziție, ideea unor „părerologi“ s-a dovedit realitate după încheierea alegerilor locale: primarul Oraviței, Dumitru Ursu, a anunțat că trece în barca liberalilor. Nu e nici primul și nici ultimul PSD-ist care fuge din Partidul Social Democrat. Unii au făcut-o înainte de alegeri lăsându-se ademeniți de funcții, locuri eligibile pe liste, bani pentru comunități și tot ceea ce știți că se întâmplă în politica românească. Am încercat să aflu care a fost motivul pentru care primarul Ursu a făcut acest gest, după încheierea alegerilor. Răspunsul este simplu:

Proiectul domnului președinte Romeo Dunca care vizează legătura cu Autostrada A1 a Drumului Expres Topolovăț – Buziaș – Bocșa – Oravița – Moldova Nouă înseamnă pentru județul nostru un pas mare pentru dezvoltarea turistică și industrială. Acesta este unul din motivele pentru care am ales să susțin echipa domnului ministru Marcel Vela, omul care sunt convins că va avea un aport deosebit pentru ducerea la bun sfârșit a tuturor proiectelor pentru Caraș-Severin“ a precizat Dumitru Ursu pe pagina sa de socializare.

aa

Unii vorbesc despre interese personale atunci când un primar alege să schimbe tabăra politică, dar personal am văzut nenumărate cazuri în care primarii se duc după bani pentru interesul locuitorilor. Nu poți să faci mai nimic dacă ai finanțările tăiate și oricât de bun gospodar ai fi ești pus în imposibilitatea de a continua dezvoltarea localității fără aceste fonduri. Iar în cazul primarului Ursu care a ales momentul după alegerile locale, cred că este vorba de interesul comunității și sper să fie așa. Oravița are nevoie de continuitate în derularea proiectelor și o astfel de investiție într-o șosea de mare viteză care să treacă și prin Oravița sau în apropierea ei, ar conduce la o dezvoltare mult mai rapidă a economiei orașului și a Văii Carașului.

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Ionuțica

    Cred ca ar trebui rezolvat cât mai repede cu banda de urcare in oraș, ce se întâmplă acum e o lipsă de respect față de cetățeni îmbulzeală, chiar accident e ,e pusă in pericol viața oamenilor, e mai important decât culoarea politică a primarului,sincer.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei