Ce o recomandă pe Lenuța Ciurel pentru funcția de inspector școlar general? „În niciun caz vocea și talentul”!

modelmic

Noul inspector școlar general, Lenuța Ciurel, a fost instalată astăzi oficial în funcție, în prezența prefectului Matei Lupu, a președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, a fostului șef al ISJ, Nicolae Grindeanu, a inspectorilor școlari și a unor directori de unități de învățământ din județ.

Lenuța Ciurel a fost numită inspector școlar general prin detașare în interesul învățământului, în urma demisiei lui Ioan Benga. Consilier județean pentru cel de-al doilea mandat, aceasta a ocupat timp de peste 15 ani funcția de director al Colegiului Economic al Banatului Montan din Reșița, ea fiind numită recent și inspector școlar general adjunct.

Lenuța Ciurel a ținut să menționeze în momentul preluarii funcției de conducere a ISJ Caraș-Severin că se simte onorată pentru încrederea care i-a fost acordată și i-a asigurat pe cei prezenți că va depune toate eforturile pentru a nu înșela această încredere.

1

Ce mă recomandă și mă determină să ocup această funcție și să fiu încrezătoare că mă voi descurca cu succes la nivelul acesta? În nici un caz vocea și talentul, cum era o replică într-un film românesc, o comedie de altfel cu mari actori români. Mă recomandă în primul rând experiența de la catedră de peste 30 de ani, experiență neîntreruptă în școala mea de suflet, adică Colegiul Economic al Banatului Montan. Mă recomandă cei 17 ani de direcțiune în aceiași școală și nu în ultimul rând mă recomandă perioada aceasta destul de scurtă în care am îndeplinit funcția de inspector școlar general adjunct, responsabil cu problemele de management și pot afirma că de fiecare dată când am avut o discuție sau o solicitare din partea unui director de școală să rezolv o anumită problemă nu cred că a plecat cineva fără să fi primit ajutorul de care avea nevoie”, a precizat Lenuța Ciurel.

Proaspătul inspector școlar general a adăugat că își propune să consolideze echipa pe care am găsit-o la ISJ și să ridice calitatea actului educațional de la nivelul județului Caraș-Severin cât mai mult posibil.

2Karina TINCUL

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei