UPDATE: Cea de-a treia primărie spartă de hoți în Caraș-Severin, în mai puțin de o lună!

 

pr

Update: „Secția 1 Poliție Rurală Reșița a fost sesizată că în perioada 21-22 martie persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în incinta locației prin forțarea unei ferestre din spatele clădirii. Nu au fost sustrase bunuri sau valori. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat și se fac cercetări pentru identificarea autorilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

De la unul din consilierii locali am aflat că Primăria Lupac are angajați doi paznici și nu se explică de ce aceștia nu se aflau la datorie în momentul producerii spargerii.

Sunt audiate toate persoanele care pot oferi informații concludente în cauză”, ne lămurește poliția prin vocea purtătorului de cuvânt.

………………………………………………….

 

După ce persoane necunoscute au intrat prin efracție în primăriile din Băuțar și Zorlențu Mare, de unde se pare că nu au avut ce să sustragă, sediul unei alte primării din Caraș-Severin a devenit ținta hoților

Vizat a fost seiful din biroul primarului din Lupac, la care hoții au ajuns după ce au forțat un geam aflat în partea din spate a imobilului. Dacă la Zorlențu Mare tentativa de a deschide seiful nu a dat rezultate, la Lupac seiful a fost deschis după ce mai întâi a fost smuls din perete.

S-a forțat un geam din spate și a intrat înăuntru, s-a forțat seiful, s-a tăiat, dar nu am avut nimic în el, nu avem pagube, însă am avut de curățat că au dat cu stingătorul ca să își șteargă urmele. Praful acela s-a întins peste tot, pe acte, pe dulapuri, pe pereți. Seiful l-au smuls din perete! În loc să îl deschidă în perete, l-au deschis după ce l-au scos, ca să-l spargă.  Acum trebuie să muncim, să punem înapoi și trebuie să ne așteptăm și la mai rău de acum încolo”, a declarat primarul din Lupac, Marian Vlasici.

Edilul spune că ar exista ceva suspecți și în urma discuțiilor pe care acesta le-a avut cu poliția, ar fi aceeași sau aceleași persoane care au spart sediul primăriei din Zorlențu Mare. Niciunul din birouri nu a fost vandalizat și nu lipsesc documente din Primărie sau alte bunuri.

Vom reveni cu amănunte de la reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

  1. Dan

    Acum e momentul sa vedem profesionistii din poliție….dacă mai există…Avem incredere încă în Poliția Română si cred ca autorii o sa fie prinși cât de curând. Apropo,unde erau paznicii????În izolare?

    Raspunde
  2. Vasile

    Paznici exista doar in acte, pentru a le merge salariul lunar, ei (Paznicii) fiind oricum prieteni de-ai primarului. insa la nevoie sau de pazit primaria nici vorba, dovada ce s-a intamplat si azi noapte. Paznicii erau in pat, dormeau bine mersi, ca daca e ceva pazeste Dumnezeu de sus! Rusine sa le fie!!!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei