Cei doi minori din Reșița, dispăruți de la domiciliu, găsiți împreună în zona Armeniș

modelmic

Cei doi minori din Reșița, dispăruți în urmă cu 11 zile, au fost găsiți, informează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin. Se pare că aceștia au fugit de acasă împreună, fiind găsiți astăzi în zona Armeniș.

Reprezentanții IPJ Caraș-Severin anunțau aseară că o fată de 13 ani a dispărut de la domiciliu din data de 15 mai. Aceasta a plecat voluntar de la acasă, contactând familia o singură dată, pe 20 mai. Dispariția fetei a fost anunțată de către bunicul acesteia, iar din cercetările polițiștilor a reieșit că minora a mai plecat voluntar de la domiciliu în cursul lunii martie a acestui an, fiind găsită la scurt timp.

În această dimineață, polițiștii anunțau că efectuează căutări și în vederea depistării unui tânăr de 15 ani, plecat voluntar dintr-un apartament social din municipiul Reșița. Tânărul nu a mai fost văzut nici el din data de 15 mai.

Conform Alinei Boeru, cei doi au fost găsiți împreună în zona Armeniș. Tinerii nu au fost victimele vreunei infracțiuni, iar în prezent se află în custodia Poliției.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

3 Comentarii

 1. zero

  “cei doi au fost găsiți împreună în zona Armeniș. Tinerii nu au fost victimele vreunei infracțiuni, iar în prezent se află în custodia Poliției.”

  Bravo Poliţiei!
  Totuşi, zona pare a fi blestemată: atrage migranţi clandestini, sunt găsiţi copiii fugiţi de acasă din Reşiţa, este focar de Covid-19 la Primărie, ca să nu mai amintesc şi de primul miliţian “elicopterizat” al ţării (Armeniş made).
  Plecat şi el de acasă.
  Vremuri triste :(

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei